FINALE U 21:50: O pobjedniku showa ‘Tri, dva, jedan – peci!’ odlučuje torta na kat!

Barbara i Mara, Ornela i Josipa ili Borko i Petar – tko je najbolji slastičarsko-amaterski par humanitarnog izdanja najslađeg RTL-ovog showa?

 

Nakon muffina, krema, tartova i keksića, finalisti showa „Tri, dva, jedan – peci!“ malo će jače zasukati rukave i izglancati slastičarske špatule jer ih u posljednjoj epizodi showa očekuje najzahtjevniji zadatak dosad.

Barbara i Mara Nola, Ornela Vištica i Josipa Bortiek Klobučar te Borko Perić i Petar Ćiritović imaju tri sata vremena da pred stručnim žirijem: Anom Marcelić, Tomislavom Špičekom i gostujućim članom Matom Jankovićem, donesu kraljicu svih slastica, tortu na kat, zajedno s, kako bi šaljivdžije Petar i Borko rekli, građevinskom, lokacijskom i uporabnom dozvolom.

Ornela i Josipa odlučile su spojiti dvije torte u jednu pod nazivom „Sretno dijete“. Sacherica će biti na dnu, a ona s lješnjacima će biti poslužena na katu. Barbara i Mara odlučile su se za čokoladnu tortu s nekoliko vrsta čokolade.

„Jako nas veseli današnji zadatak jer smo Mara i ja ‘tortašice’. Imale smo raznolike ideje o torti na kat koja će oduševiti žiri. Međutim, vremenski smo ograničene pa smo se odlučile za kombinaciju dviju torti, koje nećemo baš posložiti jednu na drugu da izgleda kao tipična torta na kat. Još ne znamo kako će nam to uspjeti…“, priznaju majka i kćer, koje se nadaju da će okus čokolade i mascarponea oduševiti žiri.

U moru ‘ziheraških’ torti od čokolade, Borko i Petar odlučili su pripremiti tortu od mrkve koju su nazvali „Torta Audrey Hepburn“.

„Finale za nas, zapravo, znači pobjedu. Ali, naravno, bit će nam drago i ako ne pobijedimo jer cure Ornela, Josipa, Barbara i Mara odlično pripremaju kolače i neće nam biti lako u finalu. Čini nam se da su cure na svom terenu s ovim zadatkom jer mi nismo baš tako baždareni u izradi torti“, kažu Borko i Petar, najveći zabavljači na setu koji čak i u finalu svojim pošalicama neće dati mira suparnicama.

Par s najviše bodova osvojit će novčanu nagradu od 25.000 kuna, koju će donirati udruzi „RTL pomaže djeci“. Tko će to biti, doznat ćemo u posljednjoj epizodi specijalnog izdanja showa „Tri, dva, jedan – peci!“, večeras u 21:50 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari