KLUB GERVAIS DARUJE VAM SLOBODAN ULAZ: Urnebesni Belfast Food u subotu će dobro zagrijati opatijsku publiku!

Koncert „Božićni party uz Belfast Food“ održat će se u subotu 23. prosinca s početkom u 22 sata u Clubu Gervais u Opatiji

Belfast Food ove subote, 23. Prosinca, nastupa u Opatiji na četvrtom i posljednjem u nizu programa „koncerti subotom u clubu Gervais“. Prigodno nazvan „Božićni party uz Belfast Food“, koncert donosi obilje dobre zabave uz slobodan ulaz za publiku!

Belfast Food su se odavno profilirali kao kvalitetan bend, kako svirački tako i ogromnim zabavljačkim potencijalom. Od početaka karijere baziraju svoju glazbu na spoju izvornog irskog zvuka i čvrsto odsvirane rock-baze a u posljednje vrijeme dodatni štih njihovu zvuku daju i prizvuci elektroničke glazbe. Energičnim i pozitivom nabijenim koncertima publici garantiraju dobru svirku i odličan provod, pogotovo u vesele blagdanske dane!

Grupa Befast Food nastala je 1996. godine, ali počeci grupe datiraju još u rane devedesete, kad se trojka iz srednje muzičke škole u Rijeci – Marko Anić, Hrvoje Hodak i Sebastian Mavrić – nalazila da bi uživali u zvucima koji potječu iz Irske. Ti zvuci toliko su im svidjeli da su ih počeli “skidati” i javno izvoditi na raznim mjestima u i oko Rijeke.

Prvi album izašao im je 1997. pod naslovom “Live in Rijeka“. Slijedi ”Zašto Zato” 1999. godine a oba albuma su objavljena za izdavačku kuću Kondorcomm iz Zagreba. Godine 2003. je za izdavačku kuću Dallas Records objavljen treći album “Melodije Irske i Kvarnera”.

Ulaz u klub otvara se u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari