NJEZIN GLAS OSTAVLJA BEZ DAHA

Amira Medunjanin u Opatiji, emotivnim repertoarom nikog nije ostavila ravnodušnim, poneki su i zaplakali

Cijenjena interpretatorica bosanske tradicionalne glazbe sinoć je opatijskoj publici ponudila bogat asortiman bosanskih sevdalinki te uspješnih obrada poznatih narodnih i pop pjesama bivše države.

Neposredna i dobro raspoložena kao na svakom koncertu, Amira Medunjanin neprestano je komunicirala s publikom pokazavši na taj način koliko su joj nedostajali javni nastupi zbog korona krize. Posebno je izrazila zadovoljstvo što prvi put nastupa u Opatiji i na Ljetnoj pozornici, koja svojim ambijentom savršeno odgovara njenom glazbenom izrazu.

Koncertom je promovirala svoj najnoviji studijski album „For Him and Her“, posvećen velikanima narodne glazbe bivše države Silvani Armenulić i Tomi Zdravkoviću. Publika je mogla uživati u njenim obradama pjesama kao što su „Šta će mi život“, „Dva smo sveta različita“ i „Što ćemo ljubav kriti“. Također, osim spomenutih, na njenom repertoaru se između ostalog našlo mjesta i za pjesme Zdravka Čolića, Branimira Štulića i Jadranke Stojaković.

Rekavši kako je odrastala na glazbi EKV-a, Azre, The Clasha ali i Safeta Isovića i Himze Polovine, Amira je u svojem glazbenom izrazu uspješno spojila tradicionalno i moderno, na svoj jedinstven i emotivan način.

Prisutne su prolazili trnci prilikom izvedbe stare Azrine uspješnice „Ako znaš bilo što“ dok je koncert zaključila s dva evergreena kao što su „Što te nema“ i „Sve smo mogli mi“. Poneki u publici nisu mogli zadržati suze.

Izrazivši želju da korona i ograničenja svake vrste što priju prođu i da se vratimo normalnom životu, Amira Medunjanin se pozdravila s opatijskom publikom u nadi novog koncerta na istom mjestu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari