BESPLATNA PREDSTAVA

Predstava “Cabaret – koncert za žlice i gitaru” u nedjelju u Parku Kapić u Loparu

“Cabaret – koncert za žlice i gitaru” u produkciji Teatra Exit i Kazališta Ulysses. Predstava će se odigrati u nedjelju, 27.6. u Parku Kapić u Loparu s početkom u 21,00 sat.  Ulaz je slobodan! 
O PREDSTAVI:
Žlice & gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma. Svaka pjesma ima svoju priču i pozadinu i koliko god lepršavo i zabavno zvučale, svaka ima duboku poruku o svijetu u kojem živimo.
Radi se o autorskom projektu i angažiranoj predstavi u kojoj Mario Jovev i Nikola Nedić na iznimno duhovit i satiričan način progovaraju o problemima u društvu koji nas svakodnevno okružuju. Iako to rade dopadljivo i šarmantno, stihovi njihovih pjesama pogađaju u samu srž ozbiljnih problema kao što su korupcija, kriminal, kapitalizam i iseljavanje mladih iz Hrvatske, ali dotiču se pritom i tema iz svakodnevnog života.
Gostovanje organizira Centar za kulturu Lopar uz potporu Ministarstva kulture i medija RH te Općine Lopar.
Mentori: Rade Šerbedžija i Lenka Udovički
Igraju: Nikola Nedić i Mario Jovev
Fotografije: A. Saška Mutić
Autor video spota: Hrvoje Zalukar
Produkcija: Teatar EXIT i Kazalište Ulysses

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari