KONCERT NA LJETNOJ POZORNICI

Glazbena zvijezda Željko Joksimović oduševio opatijsku publiku izmučenu COVID mjerama

Foto: Facebook/S. Šaran/R. Marušić

Regionalna glazbena zvijezda Željko Joksimović sinoć je odličnim koncertom potvrdio svoj status kod obožavateljica i obožavatelja koji su njegove pjesme pjevali od početka do kraja koncerta

Publika iz Opatije, Rijeke ali i mnogih drugih krajeva Hrvatske, regije i inozemstva dočekala ga je na više nego solidnoj popunjenoj Ljetnoj pozornici gdje im je Joksimović podario večer za pamćenje, ispunjenu njegovim najvećim hitovima.

Nakon što je prošle godine koncert Željka Joksimovića otkazan zbog epidemiološke situacije, publika je s nestrpljenjem iščekivala njegov opatijski nastup.

Ipak se radi o kantautoru i pjevaču zavidnih vokalnih sposobnosti i glazbenog talenta koji je ostvario niz zapaženih uspjeha, primarno  na Eurosong natjecanjima.

Svi posjetitelji morali su sinoć uz ulaznicu za koncert predočiti i Covid potvrdu ili pak izdvojiti 50 kuna za brzi test na koronavirus na ulazu u Ljetnu pozornicu.

Stvorilo je to dosta napetosti, gužve,  dugih redova i općeg nezadovoljstva, a početak koncerta umjesto u 21 i 30 sat prolongiran je za 45 minuta.

Joksimović je koncert započeo s jednim od svojih najvećih hitova, pjesmom “Ljubavi” negdje oko 22 sata i 15 minuta.

S odličnim pratećim bendom proveo je publiku kroz zavidan repertoar svojih pjesama. Nizale su se “Libero”, “Leđa o leđa”, “Djevojka s polja zelenih”, “Nije ljubav stvar”, “Lane moje”, “Drska ženo plava” i mnogi drugi hitovi.

Iako je koncert kasnije krenuo, Joksimović je u sat i 45 minuta uspio odsvirati sve ono što je publika htjela čuti te je ipak više nego zadovoljna mogla krenuti na počinak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari