IDEALAN AFTER JOB PARTY

NE PROPUŠTAMO! U popularnom S Baru u petak gostuje riječki gitarist Alen Brentini

Foto: Facebook

Poznati riječki gitarist i kantautor Alen Brentini večeras će zabavljati publiku u popularnom S Baru na Preluku, riječkoj “oazi pozitivne vibre, medenog zvuka i najljepšeg pogleda na Kvarner”!

Popularni riječki beach-bar, S Bar i ove ljetne sezone nastavlja s brojnim vikend-događanjima u kakvima ćemo moći uživati gotovo do samog kraja kalendarskog ljeta.

Uz već nadaleko prepoznatu ugostiteljsku ponudu pića i koktela, na prekrasnoj lokaciji u mirnoj uvali sa šljunčanom plažom na samom kraju poznate riječke šetnice Costabella (100 m prije autocampa Preluk), u S Baru i ovoga ljeta nude intimne koncerte u kojima će moći uživati najširi krug ljubitelja dobre glazbe.

Već u petak 23. srpnja u S Baru gostuje poznati riječki gitarist i kantautor Alen Brentini, izvođač svetskoga glasa koji je već svirao i pred desecima tisuća posjetitelja, ali i pred nekoliko desetaka gostiju u intimnim prostorima malih rock-klubova.

Veliki zaljubljenik u “živo” muziciranje, potpuno odan glazbi i strasti sviranja gitare, Alen Brentini je sam više puta izjavio kako za njega nema nikakve razlike svirao pred tisuću ili stotinjak ljudi – o uvijek pruža sve od sebe, i redovno zadivljuje glazbenu publiku u arenama ili u intimnim prostorima kakav je o terasa i plaža uz riječki S Bar.

Foto: Facebook/Zdravko Medek

Stoga smo potpuno sigurni kako posjetitelje ovog jedinstvenog koncerta očekuju iznimno zavodljivi glazbeni trenuci uz svirku gitarističkog virtuoza kakav je Alen Brentini!

Podsjetimo, Brentini se glazbom odnosno sviranjem gitare bavi od svoje devete godine života. Do sada je objavio četiri studijska albuma a priprema i nova izdanja. Često je koncertno surađivao s riječkim bendom Whiteheads s kojima je izvodio i klasike legendarnih rock-bendova poput Led Zeppelina, Rolling Stonesa i drugih, a barem jedan njegova večerašnjeg koncertnog programa u S Baru bit će posvećen glazbenom opusu rečenih velikana.

Foto: Facebook/Zdravko Medek

Stoga, ne propustite priliku – noge u more uz fini koktel, i idealan after job party vam je nadohvat ruke, na Preluku!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari