PJEVAČ ODUŠEVIO OPATIJU

Grašo oduševio ispunjenu Ljetnu pozornicu u Opatiji, dva i pol sata protkana ljubavlju

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Petar Grašo sinoć je odličnim i emotivnim koncertom uljepšao večer pod zvijezdama potpuno ispunjenoj Ljetnoj pozornici u Opatiji.

U skoro dva i pol sata trajanja koncerta Grašo je na vješt način secirao svoju karijeru bogatu hitovima te otpjevao uglavnom sve svoje najvažnije pjesme na opće zadovoljstvo razdragane publike.Počevši sa “Šporke riči” nastavio je s “Idi”, “Vera od suvoga zlata”, “Moja nevista”, “Utorak”, “92” i mnogim drugima koje su se orile iz glasova odlično raspoložene publike.

Pravi delirij je nastao kada se na pozornici pojavio Tonči Huljić, legendarni kantautor Magazina trenutno u bendu Madre Badessa, a koji je dugogodišnji prijatelj s pjevačem. Huljić se pohvalio kako je po majčinoj strani s otoka Krka ujedno pozdravivši svoju rodbinu sa spomenutog otoka. Sa Grašom je otpjevao “Providencu” naslovnu pjesmu popularne serije “Larin izbor” te novi hit “Inamorana” koji su napravili u sklopu projekta Madre Badessa.

Jedan od posebno emotivnih trenutaka bio je tijekom pjesme “Ostat ću uvik isti” kada su se tijekom pjesme na pozornici vrtile slike legendarnih Dalmatinaca poput Dražena Petrovića, Dina Rađe, Tonija Kukoča, Olivera Dragojevića, Dina Dvornika, Miljenka Smoje i drugih.

Dva i pol sata nisu bila dovoljna publici koja je htjela još, a Grašo je otpjevao dva bisa te se nakon toga zahvalio publici na podršci kazavši kako se tijekom trajanja korona epidemije zaželio nastupa i publike koja ga upravo čini onim što on i jest. Odličan koncert koji će ostati u pamćenju mnogih.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari