JESEN NA RTL-u: Filmske tv-premijere, Gospodin savršeni, Život na vagi i još mnogo zabave!

Filmske TV premijere i dalje će privlačiti filmoljupce, a ove jeseni RTL ih nudi napretek!

Novi pokušaji zavođenja i žestoka borba za idealnog muškarca u novoj sezoni „Gospodina Savršenog“, potraga za srodnom dušom, koja ovoga puta po prvi put vodi farmere iz svih dijelova svijeta u novu TV avanturu u sezoni „Ljubav je na selu – međunarodna sezona“, nova sezona natjecateljskog showa „Život na vagi“, o upornim i hrabrim ljudima koji su odlučili promijeniti svoje živote te nova sezona etabliranog i popularnog kulinarskog RTL-ovog brand showa „Tri, dva, jedan – kuhaj“, ispunit će ovu jesen na glavnom kanalu RTL-a romantikom i zabavom te gledateljima pružiti iznenađenja i uzbuđenja u novim izdanjima ovih omiljenih, provjerenih i prepoznatljivih uspješnica.  No to nije sve  – filmske TV premijere i dalje će privlačiti filmoljupce, a ove jeseni RTL ih nudi napretek!

 

Nova sezona „Gospodina Savršenog“, koja kreće 9. rujna, bit će paprenija, vatrenija i prepuna obrata. Prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati. Večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave, duge šetnje i razgovori do kasno u noć samo su mali dio romantičnog plana novog neženje u potrazi za onom pravom!

Najdugovječnija dokumentarna sapunica  „Ljubav je na selu“ ove jeseni započet će po 11. put,  a ovoga puta ljubav traže farmeri hrvatskih korijena iz različitih dijelova svijeta – iz dalekog Wallana u Australiji, Iquiquea u Čileu, Manglaralta u Ekvadoru, Lethbridgea u Kanadi i Berlina u Njemačkoj.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Natjecatelji „Života na vagi“, koji ovog puta u prosjeku drže težinski rekord od 157 kg, smjestili su se uz more, u Grižanima gdje će pokušati skinuti neželjene kilograme, preuzeti sudbinu u svoje ruke te započeti novi, zdraviji i sretniji život. Ove sezone uz nove trenere, Maju Ćustić i Edina Mehmedovića, i njihov pogled na pristup zdravom životu, natjecatelji će biti u novom iskušenju, koje će, ako ga prevladaju, transformirati njihove živote.

Brojne TV premijere započet će srpskom akcijskim komedijom „Taxi blues“, akcijskom komedijom, filmom ceste, koji donosi priču taksista koji se nađe u suludoj jurnjavi kroz noć.

Po prvi puta u ulozi redatelja, Miroslav Stamatov izvrsno se snašao snimajući na ulicama Beograda prema scenariju i duhovitim dijalozima Marka Backovića, Tatjane Ilić i Marka Jocića, koji njeguju onaj prepoznatljiv nadrealni srpski humor, ciničan i ironičan, britak i direktan, pun „pljuski“, svega onoga što nas i privlači srpskim komedijama. Glavnu ulogu ponio je Andrija Milošević, kojeg, naravno, RTL-ovi  gledatelji najbolje poznaju iz „Andrije i Anđelke“.

„Ruka od milijun dolara“, još jedna je TV premijera. Craig Gillespie snimio je ovu izvrsnu Disneyevu biografsku sportsku dramu prema scenariju Thomasa McCartyja. Prilika je ovo za pogledati istinitu priču o Rinkuu Singhui, koji je, zanimljivo, nakon povlačenja iz profesionalnog bejzbola potpisao za WWE te je 2018. imao svoj prvi nastup u ringu, i Dineshu Patelu, igračima koje je otkrio sportski agent Bernstein nakon njihovih prezentacija u reality showu.

Akcijski hit „Marinac iznad zakona 3“, komedija „Stol 19“ s Annom Kendrick, Lisom Kudrow, animacije „Snježna kraljica 2“ (Snow Queen 2: The Snow King), „Snježna kraljica 3: Vatra i led“ (Snow Queen 3), „Planet majmuna: Rat“ (War for the Planet of the Apes), komedija „Ludi Božić u uredu“ (Office Christmas Party) s Jennifer Aniston, te drama „Joy“ s Jennifer Lawrence dio su premijerne ponude i iznenađenja koja čekaju filmofile u jesen.

Na kanalu RTL2 gledatelji će se moći zabavljati uz nove sezone kanadske kriminalističke serije „Privatni detektivi“, koju već mogu pratiti od 20:15 sati, od ponedjeljka do petka, u kojoj su glavne uloge pripale najpoznatijem miljeniku djevojaka iz devedesetih godina, Jasonu Priestleyu, koji je utjelovio Brandona Walsha u „Beverly Hills 90210“, te kanadskoj glumici Cindy Sampson, koje se sjećamo iz serije „Lovci na natprirodno“.

Od 3. rujna od 19:15 sati RTL2 prikazuje i „Navy CSI“, od ponedjeljka do petka, dok će uskoro nova, dvanaesta sezona „Zločinačkih umova“ te „NCIS: New Orleans“ i „Scorpion“ razveseliti one koji vole pratiti odlične kriminalističke serije. Naravno, humor na „dvojci“ nije zaboravljen pa tako uskoro kreće i dvanaesta sezona „Dva i pol muškarca“.

 

RTL Kockica će i dalje obrazovati najmlađe kroz nove zabavno-edukativne formate. „Jezikoslovci“ kreću 9. rujna te će se prikazivati od ponedjeljka do četvrtka u jutarnjem terminu, nastojeći  djeci približiti njemački jezik. U svakoj epizodi uči se jedno tematsko područje uz pomoć učiteljice i njezinih malih pomagača. Tako će u samo nekoliko minuta djeca naučiti brojati na njemačkom, znat će dane u tjednu, životinje, voće i povrće ili, pak, opisati kakvo je vani vrijeme.

Uskoro će krenuti i „Jeste li znali“, svojevrsni nastavak popularnog serijala „Etno sat“, u kojem učimo o kulturnoj baštini i zanimljivostima koje krije Hrvatska. Serijal, koji čini 30 epizoda, obiluje pričama o kućama poznatih izumitelja i pisaca, raznim zemljopisnim fenomenima, gastronomskim užicima, ali i muzejima koji vraćaju dašak prošlosti i služe kao podsjetnik na neka druga vremena.

Nove epizode animirane serije „Gormiti“ (2018.), koja se odnedavno prikazuje, nove sezone „My little pony“, „Tomica i prijetelji“, „Bakugan“, nova premijerna sezona u Hrvatskoj „Maše i medvjeda“, nova sezona „Pustolovina Bubamare i Crnog mačaka“, nova sezona „Mickey Mouse Clubhouse“ i „Lavlja straža“ sigurno će razveseliti najmlađe, koji će uz male ekrane Kockice naći puno razloga za zadovoljstvo.

Foto: RTL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari