U klubu u centru Rijeke uskoro UV Semafor Party: Jeste li “single”, “zauzet/a” ili “probaj”?

Svi posjetitelji dobit će posebne “semafor narukvice” sa značenjima “single”, “try me”, “taken”

Riječki plesni i noćni klub H2O u petak 6. rujna organizira “prvi veliki UV Semafor Party” čija je posebnost u tome što će svi posjetitelji, već prema svome “romantičnom” statusu, na ulazu dobiti posebne “semafor narukvice” sa značenjima “single”, “try me”, “taken”. Na taj način svima će biti jednostavnije i lakše stupiti u kontakt s osobom istoga (ili sličnoga?) ljubavnog statusa.

Ovu zanimljivu mogućnost mogu iskoristiti svi u potrazi za svojom “srodnom dušom”, romansom ili jednostavno ptijateljem, ali to nije sve. Na ulazu u klub posjetitelji će biti našminkani i posebnom UV svijetlećom bojom kako bi jos više “zablistali” u posebnoj atmosferi kluba.

Organizatori najavljuju i druge animacije kao što su *confetti*, *photo shooting*, *special UV color* i *CO2 Ibiza Show* uz DJ-a koji će zabavljati prisutne kako stranom tako i domaćom glazbom.

U svakom slučaju posjetitelje očekuje nešto sasvim posebno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari