Naša bluegrass atrakcija Sarah & The Romans koncertno promovirala nastupni album First Date

Prvi hrvatski band koji njeguje bluegrass izričaj Sarah & the Romans promovirao je nastupni album First Date u zagrebačkoj Pivani. Nakon promocije, devetočlani band održao je i puni, izvrsno prihvaćeni, dvodijelni nastup

Album First Date realiziran je za njemačku diskografsku kuću AGR Television Records u CD formatu, digitalnom downloadu i putem stream servisa, a sadrži 11 skladbi. Pjesme su otpjevane na engleskom jeziku, a album je dosad zastupljen sa četiri singla, Smoke In The Wind, Sometimes, Tanac i Farewell.

Prvi singl Smoke In The Wind objavljen je 2015. godine, a u lipnju 2016. odabran je kao bluegrass pjesma mjeseca koju dodjeluje ugledna američka glazbena organizacija Akademia Music Awards. Zanimljivo je kako je ovaj singl izvorno objavljen na 7-inčnom singlu.

Band je objavio i non-album singl na talijanskom jeziku Una Sola Volta Ci Si Ama s doajenom hrvatske popularne glazbe Brunom Petralijem. Posrijedi je obrada evergreena Samo jednom se ljubi koji je napisao Ivo Robić. Talijanski prepjev potpisuje upravo Bruno Petrali.

Nakon zagrebačke promocije Sarah & The Romans nastavljaju i u drugim europskim meteropolama predstavljati album First Date.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari