NOVA SEZONA Što je Marijana ‘iskemijala’ za 12. izdanje omiljenog showa ‘Ljubav je na selu’?

‘Ljubav je na selu’ i po dvanaesti će put obići Lijepu Našu s ciljem spajanja srodnih duša, a za ljubavnu kemiju ponovno je zadužena Marijana Batinić

Nakon uloge Amorove vile, u novoj, 12. sezoni emisije ‘Ljubav je na selu’, Marijana je uskočila u cipele ljubavne kemičarke te će pokušati pronaći ”onu pravu” jedanaestorici usamljenih farmera.

Oni su snažni i samostalni muškarci koji naporno rade kako bi si priuštili život kakav žele. Okruženi su idiličnim krajolikom, prirodnim ljepotama, životinjama i svježim zrakom, no nedostaje im netko s kim bi sve to mogli podijeliti.

Koliko god se nekima od njih potraga činila besmislenom, pomoć ipak stiže!

Omiljena voditeljica već se spretno bacila na mućkanje ljubavnog napitka u Institutu za ljubavnu kemiju. Kao i uvijek, u njega je stavila mnogo zabave, sretnih, ali i romantičnih trenutaka koji očekaju kandidatkinje koje će prihvatiti poziv i prijaviti se u novu sezonu emisije.

”Uz pomoć farmera i produkcijskog tima, iskemijala sam kap veselja, mrvu sriće, zabavne i emotivne televizijske minute. Kao i obično, ‘Ljubav je na selu’ bit će prava poslastica za gledatelje”, najavljuje uzbuđeno Marijana.

Gledatelji će nove farmere upoznati već u srijedu u 21 sat na RTL-u, kada se na selo po dvanaesti put sele priče prepune intriga, romantike i ljubavi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari