Znate li što je “ščegetavček” ili zašto sva sredstva za čišćenje imaju muška imena? Znaju oni koji su bili na “Ladies Night” u HKD Sušak!

Do kraja ispunjena dvorana Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku oduševljeno je pljeskala sinoćnjoj predstavi ‘Ladies Night’

Svojim pronicljivim i britkim ženskim humorom pet dama stand up komedije: Martina Ipša iz Slovenije, April Macie iz SADa, Miranda Lončar iz BiH te Vlatka Mifka i Marina Orsag iz Hrvatske, priredile su urnebesni stand up show te još jednom dokazale kako žene itekako imaju smisla za humor i razbijanje predrasude da je stand up isključivo “muški posao”.

Sve stand up komičarke iz regije govorile su na hrvatskom jeziku, dok je April Macie, iz evidentnog razloga, svoj nastup izvela na engleskom jeziku.

Voditeljica večeri bila je komičarka Marina Orsag.

Evo i nekih šala zbog kojih su potekle i suze, naravno od smijeha:

Kako se na slovenskom jeziku kaže klitoris? Ščegetavček

Jedna komičarka se našalila na račun svoje tjelesne težine te je rekla da bi u slučaju da se prostituira sebe prodavala po kilogram.

Kako to da se sva sredstva za čišćenje zovu muškim imenima, kao što su Arf, Mr. Muscolo, Mr. Proper, a jedino se toaletni papir za brisanje stražnjice zove ženskim imenom – Teta Violeta?

Zašto je ženama zabranjena vožnja u Saudijskoj Arabiji? Zato što je moguće da se tijekom vožnje uzbude. Po tome kriteriju, muškarci ne bi trebali ništa raditi.

Komičarka podrijetlom iz Bosne i Hercegovine spomenula je kako dolazi iz susjedne BiH, što znači da živi u Zagrebu.

Jedna od komičarki ispričala je priču kako se odlučila na večernji izlazak kako bi pronašla potencijalnog muža i oca za svoju djecu, na kraju je pronašla sina.

Bočno parkiranje kod muškaraca nije nikakav talent s kojim se muškarci hvale, već anomalija.

Komičarke su nasmijale prepunu dvoranu HKD-a na Sušaku, bila je to večer u kojoj nitko od posjetitelja nije mogao ne pustiti suzu od – smijeha!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari