“ALLES GUT” Sjajna splitska šestorka oduševila Riječane

Iako su nastupili sa zakašnjenjem od skoro sat vremena, čekanje se isplatilo. Od samog početka Mladen i Aleksandar, kao i ostatak benda, plijenili su pozornost opuštenošću i dobrim raspoloženjem što se nastavilo kroz cijeli koncert. Posebnost TBF-a jest individualna energija članova grupe, Aleksandra Antića, koji baca samplove sa svoje mini miksete, pjeva i svira,  Luke Barbića, koji svira klavijature pjeva i semplira te nezaobilaznog Mladena Badovinca, čiji je glas i nastup svojevrsni zaštitni znak grupe. Ne smijemo zaboraviti niti sjajnog basistu Ognjena Pavlovića, Nikšu Mandalinića na gitari te Nikolu Vidovića na bubnjevima.

Splićani su sinoć promovirali svoj najnoviji album „Danas sutra“ koji je naišao na sjajan prijem publike iako su tekstove novih pjesama znali tek pojedinci, osim teksta sve popularnije pjesme„Sa mog prozora“ koja je izazvala oduševljenje prisutnih. Osim pjesama s novog albuma TBF-ovci su odsvirali svoje najveće hitove „Fantastičnu“, „Mater“, „Smak svita“ „Odjeb je lansiran“, „ Alles gut“ i mnoge druge. Sjajan nastup pred kraj koncerta dodatno su začinili spontanim freestyleom u kojem je na Aleksandrove samplove Mladen između ostalog izveo hitove Boba Marleya i Dina Dvornika, što je izazvalo žestoki aplauz riječke publike.20151224_232306

Sjajnu koncertnu atmosferu pokvarila je i ovog puta relativno slaba posjećenost riječke publike, što je dosta čudno s obzirom da TBF bez problema puni male i srednje klupske prostore u koje spada i riječki Pogon kulture. Ova neobična pojava činjenica je koja bi trebala zabrinuti organizatore koji bi trebali razmisliti prije svega o cijeni ulaznica koje su na dan koncerta iznosile 90 kuna, što je ipak preveliki izdatak za prosječnog građanina.  Rijeka ipak nije Zagreb, daleko je manje stanovnika, drugačije su navike i običaji. Ukoliko se nešto ne promijeni teško je očekivati veću posjećenost budućih koncerata.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari