GLAZBENI BADNJAK! Splitski TBF u Pogonu kulture

Popularni Splićani predvođeni vokalom Mladenom Badovincem dolaze danas pred Riječane predstaviti svoj najnoviji album „Danas sutra“ koji su najavili aktualnim singlom „Sa mog prozora“ koji se posljednjih mjeseci učestalo vrti, kako na radiju tako i na televiziji.

Novi album objavili su nakon četiri godine diskografske pauze od posljednjeg albuma, sjajnog „Pistaccio Metallic“ iz 2011. godine. Očito je da nisu htjeli brzati sa novim materijalom te su si dali vremena kako bi poradili na kvaliteti. Upravo po kvaliteti albuma, produkcijskoj i sviračkoj TBF spada u sam vrh domaće glazbene estrade, počevši od prvog albuma „Ping pong (Umjetnost zdravog đira)“ iz 1997. godine kada definiraju svoj stil kao mješavinu reggae, hip hop, afro beat, rap rock, dub, trip hop stilova uz korištenje samplova koje redovito ubacuju u određene pjesme.

Prvi veliki hit koji ih je lansirao kao nove nade bio je „Alles gut“ a uslijedili su „Odjeb je lansiran“, „Papilova“, „Nostalgična“, „Lud za njom“, „Fantastična“, „Data“ i „Smak svita“, „Uvik kontra“ s albuma Uskladimo toplomjere, Maxon Universal, Galerija Tutnplok te Pistaccio Metallic.

Riječani će osim pjesama s najnovijeg albuma imati priliku čuti sve gore spomenute te mnoge druge koje spadaju u njihov best of. Splićani poručuju kako će svirati dugo te napraviti koncert za pamćenje. Ne preostaje nam drugo nego poželjeti da u tome i uspiju.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 70 kuna možete nabaviti na šankovima OKC Palacha te Beertije te online preko sustava entrio.hr. Na dan koncerta cijena karte iznosit će 90 kuna. Početak koncerta zakazan je za 22 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari