“TIMELESS 2019” U Rijeci i ljubitelji elektroničke glazbe Novu godinu mogu dočekati na najbolji način!

Photo: Ilustracija/Nel Pavletic/PIXSELL

Peti Timeless, bezvremenski doček Nove godine u Rijeci, ovoga puta održat će se na dvije lokacije

Novu godinu partijaneri će dočekati na najboljoj gradskoj “warehouse” lokaciji – Exportdrvu na Delti, a nakon 6 sati ujutro slavlje se nastavlja u hrvatskom hramu elektronike – klubu Crkva.

Za tu priliku glazbu će birati lokalne zvijezde – i organizatori i publika puno puta su se uvjerili da naši dečki i cure i te kako dobro znaju kreirati mega zabavu!

Tako će se za DJ pultom od ponoći do 6 ujutro izmjenjivati Fryer & Boodale, Life4funk, Lemon i Alen Sforzina.

Ulaz u Exportdrvo se neće naplaćivati, dok će cijena ulaza u Crkvu biti 40 kuna.

TIMELESS 2019. LINEUP

Fryer & Boo Dale a.k.a Frajer i Budala – rijetki su to petci kad osedlaju vrance i u preriju krenu zajedno, pa su njihovi b2b setovi još uvijek rijetkost, poslastica, ekskluziva. Za TIMELESS 2019. spremaju naramak najjačih house groovalica, da se propisno ujaši u 2019. Ihaaaa!

Life4Funk
Gazda najboljeg kluba u državi. Da, onog u Ružićevoj u kojem se mise služe netom prije pravih misa i u kojem se opet pleše na afteru poslije Exportdrva. Sale kad vrti, svi plešu!

Lemon
Gazda Balance ekipe. Kad je floor u pitanju, jedan od najpouzdanijih ikad. Savršeno izbalansiran DJ u savršeno izbalansiranom mixu sa savršeno izbalansiranim grooveom u savršeno izbalansiranoj noći garancija je savršeno izbalansiranog provoda.

Alen Sforzina
Legenda koja traje i daje. Uvjerljivo najnasmješeniji DJ na ovim prostorima. Zarazna pozitiva. Autor genijalnih techno gruvalica i mjesitelj bezbrojnih setova uz koje smo isplesali nebrojene noći u Fort Bourguignonu, Colosseumu, Funu i tko zna gdje sve ne… Ponosni vlasnik majice Sforza Fiume zatvara ples u Exportdrvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari