ZVIJEZDE: Kojeg će kandidata krivi izbor pjesme odmah eliminirati iz borbe za polufinale?!

Ovogodišnja sezona najzabavnijeg RTL-ova glazbenog showa ‘Zvijezde’ polako ulazi u svoju završnu fazu!

Dobro poznata pozornica je spremna! Prošlog je petka žiri odabrao deset najboljih natjecatelja koji ovaj petak hrabro nastavljaju žestoku vokalnu utrku. Konkurencija je nikad jača, kandidati dobivaju sve teže i teže zadatke, a žiri više ne zanima samo glas, već pažljivo gledaju baš sve – od interpretacije i emocije pa sve do scenskog nastupa i kretnje po pozornici.

Zvjezdanih TOP 10 natjecatelja u emisiji u petak traže svoj put do polufinala, a da su do kraja showa baš svi spremni ostaviti svoje srce na pozornici, svjedoči i činjenica da će čak devetero njih podignuti žiri na noge i zaraditi maksimalnih 25 bodova, no jednog će natjecatelja pogrešan izbor pjesme koštati prilike da još jednom zapjeva u a capelli i pokuša se izboriti za ulazak u TOP 7.

Kojim će hitovima naših najboljih deset pokušati osvojiti žiri, tko će kući plačući, a kome se smiješi polufinale? Novu napetu epizodu ‘Zvijezda’ ne propustite već sutra od 20 sati na RTL-u!

RTL.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari