(FOTO, VIDEO) Boris Štok i ekipa “razvalili” u riječkom Pogonu kulture!

Riječanke i Riječani uživali su u fantastičnoj koncertnoj večeri koji su im priuštili Boris Štok u pratnji iznimno “usvirane” ekipe glazbenika te sve popularniji alternativni electro-pop dvojac The Siids

Upravo su The Siids na sjajan način zagrijali riječku publiku koja je – po svom dobrom starom običaju – počela pristizati na mjesto događaja, u riječki Pogon kulture, dobrano iza zakazanog početka koncerta. Srećom, domaćini su bili “lukaviji” pa je i koncert nešto kasnio, taman onoliko koliko je trebalo da se dvorana Pogona lijepo ispuni publikom!

The Sids, točnije Stanislav Grdaković i Darko Terlević (ex-Morso) izveli su na svoj sada već prepoznatljivo strastven način niz svojih skladbi koje su u vrlo kratko vrijeme zamijećene i sjajno primljene od glazbene publike i kritike – Lovers, Meaningless/Weightless, Giving Myself To You… izazvavši euforičnu reakciju publike.

Ako je možda i bilo nekih koji su u tom trenutku pomislili da će se u novije vrijeme nešto “popističniji” Boris Štok morati teško (iz)boriti da nastavi koncert jednakim ili jačim intenzitetom, mjesta za takve dvojbe nije bilo!

Tradicionalno sjajno raspoloženi i rasplesani Boris krenuo je iznimno “jako”, praćen provjerenom ekipom poznatih nam riječkih glazbenika, nudeći u nastavku pravi žestoki pop/rock-koncert i zvuk od čijeg su “groovea” publiku podilazili žmarci a mnogi se u se uz Borisa prepustili neobuzdanom plesu.

Nizale su se uspješnice iz kratke ali već sada sadržajne Borisove karijere (Dodiri, Ispod kože…) a sve je garnirano svevremenskim klasicima iz Quasarr ere gdje je Boris i započeo svoju pjevačku karijeru (Arpeggio, Ti, Propaganda…).

Boris je sredinom koncerta krenuo i među publiku kako bi zajedno s njima otpjevao klasik dvojca “Denis&Denis” Voli me još ovu noć a još jedno lijepo iznenađenje uslijedilo je potkraj nastupa – David Bowiejeva “Space Oddity”, odlično otpjevana samo uz gitaru Darka Terlevića!

https://www.facebook.com/robert.zeneral/videos/2215486295393936/

Bio je to u cjelini iznimno dinamičan i bogat koncert, garniran i Borisovom duhovitom konverzacijom s publikom, i svi oni koji su u petak navečer pohodili Pogon kuture mogli su se izuzetno dobro zabaviti uz sjajne pjesme “u režiji” raspoloženih glazbenika i zabavljača kojima i ovim putem čestitamo na odličnom nastupu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari