Besplatni koncert Damira Kedže u Stop Caffe & Clubu u riječkom Starom gradu

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Stop Caffe & Club koji se nalazi u riječkom Starom gradu, studentima napoznatiji kao jedan od četiri lokala koja sudjeluju u party konceptu ĐIR po Starom gradu, nakon gostovanja Harija Rončevića ponovno priprema veliki koncert

U Stop Caffe & Club 23. studenog stiže dobro poznati riječki vokal, Damir Kedžo koji će nakon dužeg vremena koncert u Rijeci održati upravo u ovom lokalu. Osim toga, riječka će publika imati priliku premijerno čuti njegov novi singl ‘Šuti’ u live izvedbi.

U Stop Caffe & Club odlučili su biti velikodušni i ovoga puta počastiti svoju publiku besplatnim koncertom s početkom u 22h.

“Baš kao što smo i započeli na Grand Openingu i dalje nastavljamo sa live svirkama, a na tom nas putu prate odlični izvođači. Odlučili smo publici pružiti nešto što Rijeci nedostaje, a to su svirke u nešto intimnijoj atmosferi, za što je idealna naša velika i preuređena zatvorena terasa. Radimo punom parom i već sada smo u pregovorima za neke buduće koncerte”, rekli su nam organizatori programa u Stop Caffe & Clubu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari