(FOTO, VIDEO) “HOĆEMO JOŠ!” Energična svirka grupe Jonathan još jednom oduševila brojne Riječane

Foto: Gea Golović

Riječki bend je još jednom na domaćem terenu, u Pogonu kulture, pokazao kako se trenutno nalazi na vrhuncu sviračkog i umjetničkog izričaja

Niti koncertno putovanje po SAD-u nije ih izmorilo – prepuni riječki Pogon kulture pucao je “po šavovima”, pozitivna energija osjećala se u zraku a umjetnički performans pred početak koncerta dodatno je zapalio iskru uzbuđenja koje je publika čekala dobrih godinu dana.

Zoran Badurina veselo je pozdravio prisutne predstavivši grupu i rekavši kako je on sa Škurinja, Nikica s Matulja te kako su konačno među svojima.

Krenulo je s pjesmom koja se proslavila u hvaljenom spotu za EPK, “Wake up call” i koja je svojom žestokom energijom odredila daljnju putanju koncerta.

Bend je tijekom skoro dvosatnog koncerta odsvirao većinu pjesama sa svoja tri dosadašnja objavljena albuma.

Publika je neumorno pjevala i plesuckala na “Maggie”, “Heaven”, “Pictures”, “Juvenile”, “Seasons” te “Never meant to be there”.

Riječka publika potvrdila je još jednom kako je Jonathan vjerojatno bend koji ima najširu bazu poklonika u našem gradu. Hoćemo još!

Foto: Gea Golović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari