RTL Direkt Specijal povodom 15. rođendana RTL-a uživo s Cvjetnog trga!

U dvosatnoj emisiji Šprajc će ugostiti bivše predsjednike, premijere, osvajače olimpijskih zlata…

Prije 15 godina, točno 30. travnja 2004. s programom je krenuo RTL, prvi i glavni kanal hrvatske podružnice RTL Grupe. U međuvremenu se puno toga promijenilo kako u televizijskom svijetu, tako i u političkom, društvenom, tehnološkom…

Sve to pokušat će donijeti novinari „RTL Direkta“ u specijalnom izdanju 30. travnja (utorak) koji će se emitirati uživo s Cvjetnog trga u Zagrebu. Voditeljsku palicu i ovog će puta držati Zoran Šprajc, dok je za urednički dio zadužena Mojmira Pastorčić.

U dvosatnoj emisiji Šprajc će ugostiti bivše predsjednike, premijere, osvajače olimpijskih zlata, legendarne novinare dok će za podizanje atmosfere u glazbenom smislu biti zadužen Psihomodo Pop.

U svoje četiri godine emitiranja, bit će to drugi put da višestruko nagrađivana ekipa „Direkta“ izlazi van studija i stvara emisiju „na terenu“.

„S vremena na vrijeme RTL Direkt voli izaći iz studija uhvatiti malo svježeg zraka i biti u izravnom kontaktu sa svojim gledateljima. 15 godina RTL-a u Hrvatskoj je sjajna prilika da to svi skupa proslavimo uz glazbu, pjesmu, zanimljive goste i odlične reportaže koje će nam pokazati kakvi smo bili i kakvi jesmo“ poručuje Zoran Šprajc.

U emisiji će sudjelovati najbolji RTL-ovi reporteri o najvažnijim događajima zadnjih 15 godina.

Damira Gregoret koja će donijeti pregled 15 godina politike, Petar Panjkota osvrnut će se na 15 godina ekonomije i tome kako živimo, Leona Šiljeg donosi priče o ljudima koji su promijenili Hrvatsku, Dario Todorović donosi pregled tehnoloških dostignuća u proteklih 15 godina koja su promijenila svijet u kojem živimo, Marko Vargek o rukometnom čudu…

Govorit ćemo i o zločinima koji su šokirali Hrvatsku, arhitekturi koja je promijenila gradove, sportu, korupciji…

O tome kako se Hrvatska promijenila Zoran Šprajc razgovara s legendarnim novinarom Goranom Milićem.

Među gostima su i glavni akteri prvog predsjedničkog sučeljavanja u Hrvatskoj, održanog 2005. godine, između Jadranke Kosor i Stjepana Mesića. Tada ljute protivnike ovog utorka u 20:15 u specijalnom izdanju emisije RTL Direkt gledajte u potpuno dugačijim okolnostima.

Prekrasni zagrebački Preradovićev trg, mnogima puno poznatiji kao Cvjetni trg bit će savršena kulisa za slavljeničko specijalno izdanje “Direkta” koje u utorak počinje u 20:15 sati!
Vijesti.hr
Foto: Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari