(FOTO, VIDEO) Klapa Rišpet i Duško Ćurlić u nesvakidašnjoj suradnji

Klapa Rišpet je u suradnji s jednim od najprepoznatljivijih glasova Hrvatske, Duškom Ćurlićem, predstavila emotivnu baladu „Kada ljubav dvije duše spoji“

„Ovo je pjesma o istinskoj sreći, pronalasku ljubavi svog života i svim onim lipim osjećajima koje dijeliš s osobom koju voliš – ovo je zapravo velika oda jubavi i zaljubljenosti„ – tvrdi Pero Kozomara, koji ujedno i potpisuje glazbu najnovije balade Klape Rišpet.

„Kada ljubav dvije duše spoji“, nova je nježna balada snažnog, emotivnog teksta i uvijek prisutnog dalmatinskog prizvuka koji prije svega djeluje jako romantično i osvaja na prvu. Ivo Amulić ju je sjajno otpjevao, dečki vrhunski pratili, a glas Duška Ćurlića učinio ju je jedinstvenom i posebnom. Za dirljiv i snažan tekst pjesme zaslužan je Robert Pilepić.

Plan za suradnju Duška i Klape Rišpet postoji godinama.

“Već dugo postoji ideja da snimimo nešto zajedno. Iznimno poštujem Peru Kozomaru kao sjajnog autora mnogih pjesama koje su našle svoje mjesto i pomalo već postaju evergreeni“ – izjavio je Duško Ćurlić.

Svoje zadovoljstvo suradnjom istaknuo je i osnivač Klape Rišpet, Pero Kozomara navodeći kako „Duško ima fantastičnu boju glasa…kad je snimao svoj dio u studiju, događalo se da se svako malo naježim“.

Ovo je definitivno pjesma u kojoj se mogu pronaći svi zaljubljeni jer je ona oda čistoj ljubavi i sigurno će pronaći put do srca brojnih obožavatelja koji su je s nestrpljenjem čekali. A ono što će posebno oduševiti sve obožavatelje su koncerti krajem veljače u Lisinskom te u splitskoj Areni za Dan žena, o čemu će svi obožavatelji uskoro biti obaviješteni.


Foto: Promo

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views