(FOTO & VIDEO) PRLJAVCI U OPATIJI: Spektakularna završnica velike turneje „40 godina“ 12. kolovoza na Ljetnoj pozornici!

Opatijski će koncert biti velika završnica ovogodišnje svjetske turneje Prljavaca kojom ovaj kultni bend obilježava 40 veličanstvenih godina rockerske svirke i mnogobrojnih hitova

Bliži se iščekivani koncert Prljavog kazališta u Opatiji koji će se održati 12. kolovoza na Ljetnoj pozornici s početkom u 20 sati.

Nakon zagrebačkog spektakla pred gotovo 30 tisuća fanova, opatijski će koncert biti velika završnica ovogodišnje svjetske turneje Prljavaca kojom ovaj kultni bend obilježava 40 veličanstvenih godina rockerske svirke i mnogobrojnih hitova.

Prekrasna opatijska Ljetna pozornica, smještena na zelenom “poluotoku” znamenitog opatijskog parka Angiolina, ugostit će dečke iz Dubrave na open-air spektaklu za koji će se tražiti ulaznica više.

Koncert je zamišljen kao retrospektiva najboljeg i najreprezentativnijeg što su Prljavci glazbeno darovali svojim fanovima, a na repertoaru će se naći sve one pjesme koje već prelaze s generacije na generaciju fanova.

„Radujemo se da će velika završnica naše svjetske turneje biti upravo u Opatiji, na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj. Brojka od 40 godina je uistinu respektabilna brojka za trajanje jednog benda i u svjetskim okvirima, a nama je naša glazba i rock’n’roll i nakon svih ovih godina još uvijek naša ljubav i velika strast“, kazao je ususret koncertu Mladen Bodalec, frontman Prljavog kazališta.

A Prljavci, koji su prije punih 40 godina startali iz zagarbačke Dubrave, uistinu su naš najuspješniji i nadugovječniji rockerski bend koji je svoju dugovječnost i nezamjenjivost potvrdio i na ovoj turneji, baš svakim održanim koncertom i živom svirkom.

Danas uistinu nema naraštaja koji u glas ne zna pjevati sve najveće hitove legendarnih Prljavaca, a sada je napokon red na Opatiji i svim fanovima čiji se dolazak očekuje iz svih krajeva Hrvatske, ali i dijaspore!

Ulaznice za koncert Prljavog kazališta u Opatiji 12. kolovoza u prodaji se mogu naći po cijenama od 120.00 HRK (stajanje) i 190.00 HRK (VIP) u sustavu Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa.

Foto: Arhiva Prljavo kazalište i Ognjen Karabegović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari