CHELSEA WOLFE U RIJECI: Objavljena satnica i najavni video za koncert  u srijedu 1. kolovoza

Koncert je zbog povećanog interesa glazbene publike premješten s Trsatske gradine na Trg riječke rezolucije

Bliži se riječki koncert američke underground kantautorice Chelsea Wolfe i belgijskih hardcore glazbenika Brutus kao predgrupe koji je zbog povećanog interesa glazbene publike premješten s Trsatske gradine na Trg riječke rezolucije.

Koncert će se održati u srijedu 1. kolovoza po sljedećoj satnici:

20.00 – ulaz
21.00 – Brutus
22.00 – Chelsea Wolfe

Upravo je objavljen i najavni video spot za predstojeći koncert autorice Kristine Barišić.

Ulaznice su još uvijek dostupne i mogu se kupiti u sustavu Entrio, Dallas music shopu Rijeka i zagrebačkom Dirty Old Empireu po cijeni od 125,00 kn, dok će na sam dan koncerta iznositi 155,00 kn.

Koncert je dio novog glazbenog programa Ciklus Furioza programskog pravca Kuhinja Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture u sklopu kojeg se na iznimnim riječkim lokacijama na otvorenom održavaju koncerti ženskih glazbenica, te se organizira u suradnji s riječkim Distune Promotionom.

Underground glazbenica izuzetno zanimljivog glasa i zvuka

Chelsea Wolfe je američka underground glazbenica izuzetno zanimljivog glasa i zvuka koji kombinira folk, goth, industrial s intrigantnim, autobiografskim i mističnim tekstovima te slojevitom zvučnom kulisom.

Trenutačno se nalazi na europskoj turneji započetoj na jednom od najboljih europskih glazbenih festivala, danskom Roskildeu, gdje promovira svoj najnoviji album Hiss Spun, a na pojedinim nastupima pridružio im se i belgijski hardcore sastav Brutus koji energiju koju crpi podjednako iz crnometalske glazbe i zavodljivih pop melodija.

U nekoliko intervjua koje je glazbenica dala za domaće medije, istaknula je kako se izuzetno raduje dolazku na more i koncertu u Rijeci, povezala se intimno i karakterom uz naziv Ciklusa Furioza te potvrdila da je i sama furiozna odmetnica i autsajderica.

Službeni vizual i plakat riječkog koncerta Chelsea Wolfe i Brutusa potpisuju dizajneri Petra Vrdoljak i Antonio Karača iz studija Radnja.

BRUTUS

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari