(FOTO & VIDEO) Urban & 4 na koncertu u riječkom Pogonu predstavit će i nove pjesme s nadolazećeg albuma!

Urban & 4, regionalni art-rock velikani, u riječkom Pogonu kulture održat će koncert u petak 23. ožujka s početkom u 22 sata

Nakon prosinačkog koncerta u Puli i siječanjskog u slovenskim Brežicama, Damir Urban i njegova „Četvorka“ ovih dana borave u studiju gdje snimaju materijale za novi album.

A među prvima koji će moći poslušati i neke od novih pjesama bit će posjetitelji riječkog koncerta Urbana & 4 23. ožujka u riječkom Pogonu kulture.

 

Naime, gotovo je već tradicija da se Urban jednom godišnje koncertno ukaže na pozornici Pogona, a okonosti pod kojima će se to dogoditi ove godine posebno su zanimljive.

Odlična je to pozivnica za publiku, jer pored pomnog preslušavanja novih pjesama bit će to prilika za još jedno zborsko pjevanje najvećih uspješnica omiljenog ”ćelavca”.

Iz Urbanovog tabora poručuju :

“Posljednji smo period, u koncertnom smislu, malo mirovali jer smo se posvetili radu na novom albumu. Naravno, nije dugo trebalo da se uželimo koncerata pa smo odlučili izaći iz naše prostorije i zamijeniti ju, manjom, klupskom, ali zato domaćom atmosferom, u kojoj ćemo, po prvi puta moći “isprobati” i neke nove pjesme. Ni u Rijeci, ni u Zagrebu nismo dosta dugo svirali pa su ova dva nadolazeća koncerta dobra prilika da se ponovo vidimo oči u oči sa svojim prijateljima i publikom.

Nadamo se da ćemo se svi opustiti, zbližiti, zabaviti, ali i da će nam te zajedničke večeri biti dodatno pogonsko gorivo za ono što nas tek očekuje.”

Ulaznice su u pretprodaji po 90 kn na šanku The Beertije na Trsatu, u Dallas music shopu te online na www.entrio.hr

Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 110 kn.

Fotografije by: Milica Czerny Urban
Art instalacija by: Martina Lučin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari