(FOTO, VIDEO) Veliki koncert folk-legende Halida Bešlića u svibnju u riječkoj Dvorani mladosti

Legendarni Halid Bešlić dolazi u Rijeku. Koncert će se održati 10. svibnja u trsatskoj Dvorani Mladosti

Halid Bešlić neprikosnovena je legenda narodne glazbe. Prvu singl ploču snimio je 1979. godine, od kada počinje njegov uzlazni put uspjeha i popularnosti na tadašnjoj jugoslavenskoj estradnoj sceni.

Rezultat Halidovog rada od tada pa sve do danas jest 16 snimljenih albuma, kao i dva albuma uživo, koji su prodani u milijunskim nakladama raznih nosača zvuka. Održao je na tisuće solističkih koncerata širom svijeta. Zbog svog odijevanja i šarma, zaradio je nadimak “balkanski Frank Sinatra”.

Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja za muzička ostvarenja i dostignuća. Član je Udruženja glazbenika Bosne i Hercegovine.

Koncertom u Rijeci promovirat će svoj novi singl “Taman je”. Pjesma je do sada na Youtubeu imala više od 15 milijuna pregleda, što je činjenica koja najbolje govori o Halidovoj popularnosti.

Ulaznice kreću u prodaju 28. ožujka, online i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, te u Dallas Music Shopu.

Cijena ulaznice je 100 kuna do 05. svibnja, a od 06. svibnja pa do samog koncerta 120 kuna za tribine i parter, a VIP balkon 200 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari