ZORAN PREDIN PJEVA ARSENA: Poznati slovenski kantautor nastupa u Centru Gervais

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Legendarni slovenski pjevač i kantautor Zoran Predin 10. svibnja ove godine nastupa u opatijskom Centru Gervais, gdje će izvesti neke od najpoznatijih pjesama preminulog glazbenog velikana, Arsena Dedića

Kreativno bogatstvo jednog od najznačajnijih novovalnih kantautora traje već 40 godina te je i dalje je u punom zamahu.

U godini u kojoj slavi 40 godina svoje karijere, Zoran Predin objavio je i svoje 40. studijsko izdanje: “Zoran pjeva Arsena”, predstavio je svoju novu knjigu “Glavom kroz Zid”, u izdanju Frakture te se publici zahvalio na najljepši mogući način – pjesmom na rasprodanim gala koncertu u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Za najnoviji album “Zoran pjeva Arsena”, objavljen krajem veljače u izdanju Croatia Records, Predin je, kao Arsenov prijatelj, kolega i srodna poetska duša, iz njegovog šarolikog opusa odabrao 12 pjesama od kojih su dvije već predstavljene kao singlovi: “Kuća pored mora” i “Pamtim samo sretne dane”. Ovo izvanredno djelo nastalo je u suradnji s Damirom Kukuruzovićem i pratećim bendom Django Group, dok se kao poseban gost pridružio i Arsenov sin, slavni pijanist, Matija Dedić.

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Predin će uz Damira Kukuruzovića i njegov Django Group album predstaviti na koncertima u Hrvatskoj, regiji i Europi.

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr 

Redovna cijena ulaznice iznosi 130, dok cijena s popustom za studente i umirovljenike košta 110 kuna. Koncert počinje u 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari