(FOTO&VIDEO) KUŠAJTE MORSKE DELICIJE UZ GLAZBU: U nedjelju Goran Karan nastupa na Trsatskoj gradini

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Trsatska gradina bit će domaćin manifestacije Taste & Music koja je jedna od najposjećenijih u okvfiru Ljetna na gradini, što nimalo ne iznenađuje jer se na jednom mjestu susreću gastronomski i glazbeni užitci

U nedjelju 26. kolovoza popularni splitski glazbenik Goran Karan uveličat će spomenuto događanje.

Uz prekrasan pogled koji se prostire na Kvarnerski zaljev s Trsatske gradine, a u okviru Ljeta na Gradini  manifestacija ugošćuje renomirane restorane s područja Rijeke i okolice koji će pripremati kvarnerske delicije, servirane uz kapljicu vina te nezaobilazne rakije.

Poznato je kako se ukusna hrana i dobra glazba najbolje sjedinjuju pa će tako glazbeni obol večeri dati Goran Karan – jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pjevača i kantautora koji je poznat po brojnim hitovima, ulogama u mjuziklima, a kroz svoju je karijeru iznjedrio niz hitova kao što su Ostani, Vagabundo, Kao da te ne volim, Lipa si, lipa i mnoge druge.

Kvarnerski specijaliteti posluživat će se na nekoliko jedinstvenih lokacija Trsatske gradine – u Miru junaka, prostoru kule i špilje, a pripremat će ih vrsni majstori kuhinje. Uz bogatu gastronomsku ponudu te zanimljiv glazbeni program, te će večeri Gradina zasigurno biti nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje kvarnerskih specijaliteta uz glazbenu poslasticu u izvedbi splitskog belcanta.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 160 kuna što uključuje degustaciju hrane i ulaznicu za sjedenje na koncertu i taj dio manifestacije počinje u 20 sati. Po cijeni od 70 odnosno 90 kuna na dan koncerta posjetitelji mogu kupiti ulaznicu za koncert – stajanje s početkom od 21 sat. Koncert  počinje u 21 i 30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari