TRAŽI SE KARTA VIŠE

Dijelimo dvije ulaznice za koncert Saše Matića u Clubu Boa 29. travnja

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

U petak 29. travnja u Clubu Boa nastupit će popularni pop-folk pjevač Saša Matić koji će izvesti neke od svojih najvećih hitova iz dvadesetogodišnje diskografske karijere

Zabranjena ljubav, Dok po mom srcu gaziš, Milo moje, Samo ovu noć, Kralj izgubljenih stvari… pjesme su koje su proslavlile pjevača koji je već uspješno nastupao u našim krajevima izazivajući uvijek veliku pažnju publike.

A SADA NEŠTO ZA VAS!

Riportal u suradnji s organizatorima koncerta nagrađuje najsretnijeg čitatelja/čitateljicu s dvije ulaznice za koncert. Sve što trebate učiniti je lajkati i podijeliti ovu objavu na facebook profilu Riportala te u komentarima ove objave na facebook profilu Riportala označiti/tagirati prijateljice i prijatelje s kojima bi rado na ovaj koncert! Tko je bio najsretniji, objavit ćemo ovdje i u komentaru objave na facebooku u petak 22. travnja!

U prodaji je inače ograničen broj karata kao i rezervacija stolova pa je naša preporuka da što prije osigurate svoje mjesto. Karte možete kupiti u klubu u Rijeci (Velika Boa ) a možete i rezervirati stol.

Sve dodatne informacije možete dobiti u call centru na 051 21 00 55.

NAJNOVIJE: Najviše sreće imao je Leon Stanković! Svima hvala na sudjelovanju uz želje za ugodan sljedeći vikend! ?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari