PROGRAM OVE SUBOTE

U Galeriji “Zajc” će se ekskluzivno održati baletna matineja

Posjetiteljice i posjetitelji HNK Ivana pl. Zajca će u subotu, 23. travnja 2022. moći uživati u posebno kreiranom programu, posjetiti jedinstvenu Galeriju „Zajc“ i među prvima vidjeti dio s nestrpljenjem iščekivane nove baletne predstave.

Naime, razgled kazališne Galerije “Zajc” uključit će poziv na ekskluzivno gledanje prvog čina “Romea i Julije”, baleta Sergeja Prokofjeva u koreografiji Jiříja Bubeníčeka, čija se premijera priprema za 27. travnja.

VIDEO DANA:

Publici će novi, posebno ekspresivan i zanosan balet najaviti Maša Kolar, ravnateljica Baleta HNK Ivana pl. Zajca, potom će ih kustosica Katarina Mažuran provesti kroz interaktivnu izložbu Galerije “Zajc” koja govori o nastanku i zanimljivostima riječkog Kazališta, a na kraju će uslijediti posjet jednoj od posljednjih proba ansambla riječkog Baleta s Riječkim simfonijskim orkestrom.

Ovaj bogati dvosatni program započinje u 10 sati i 15 minuta, a završit će oko podne. Ulaznice se mogu kupiti na Blagajni kazališta ili online.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari