Kultna riječka “Opera” oživljava u ritmu elektroničke plesne glazbe!

Foto: Ivor Mažar

“Opera reopening w/ Mike Vale” naziv je programa čija je glavna zvijezda Mike Vale, cijenjeni slovenski tech-house DJ

Kultni riječki klub “Opera” u “podrumu” Teatra Fenice polako ali sigurno vraća se u život! Starijim Riječanima klub poznat i kao “Plavi Jadran” i “Europa klub”, tijekom desetljeća imao je mnoge namjene, neko vrijeme imao i gastronomsku ponudu, a sada sve češće služi izvornoj namjeni – postaje koncertna i plesna pozornica!

Foto: Pero Lovrović

No nakon prosinačkog koncerta klape Iskon te modne revije, ovoga puta ugostit će posve drugačiji program – koncert elektroničke plesne glazbe, odnosno popularno rečeno – pravi “party”! I to s vrlo uglednim izvođačima, među kojima je svakako prva zvijezda Mike Vale, slovenski tech-house DJ koji stječe sve veću popularnost širom svijeta.

“Opera reopening w/ Mike Vale” održat će se u petak 31. siječnja od 23-06 sati u “posve jedinstvenom prostoru u samom srcu Rijeke”, kako ističu organizatori.

Foto: Ivor Mažar

Ulaznice su doistupne putem sustava www.entrio.hr, a cijena u pretprodaji im je vrlo povoljnih 40 kuna za jedan ovako prestižni koncert u atraktivnom prostoru kultnog prizvuka.

DJ-zvijezdu Mike Valea organizatori najavljuju kao “jednog od najboljih regionalnih producenata”.

Mike Vale može se pohvaliti remiksevima na vrhu Beatport ljestvici ali i ubojitim DJ-setovima – od Ultra Europe do Ministry of Sound i Carla Coxovog Revolutiona u Space Ibizi. “Njegov Beatport House # 1 kojeg je zaradio ovog ljeta s remiksom pjesme ‘’Music Is The Answer’’ Dannyja Tenaglie mogao se čuti na Coachelli i EDC Las Vegasu, a podržali su ga: Fisher, Chris Lake, Claptone, Hot Since 82., Erick Morillo, BBC Radio 1 i mnogi drugi”, ističu organizatori.

Uz sjajnu plesnu glazbu, organizatori najavljuju i pozornicu s 3D projekcijskim mappingom za potpuno audio-vizualno iskustvo.

Ulaznice možete nabaviti na linku:
www.entrio.hr/event/opera-reopening-w-mike-vale-7362
Age limit: 18+

LINEUP

MIKE VALE (Glasgow Underground / Defected / Toolroom)

www.facebook.com/mikevalemusic

BRUNS LAY (Baikonur / Ovrdose / Aquarius)

https://www.beatport.com/search?q=Bruns+Lay

FULL FERRY (Aquarius / Spin Media / Hator Records)

https://www.beatport.com/artist/full-ferry/481379

RECEP

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari