(FOTO & VIDEO) Pobjednica ‘Zvijezda’ Jessica 100.000 kuna će uložiti u obrazovanje

Jessica Atlić McColgan, nakon 19 uzbudljivih epizoda showa ‘Zvijezde’ postala je pobjednica. Svestrana 17-godišnjakinja kaže da neće brzati s albumom

Jessica Atlić McColgan, u napetom finalu showa ‘Zvijezde’ za samo jedan bod pobjedila je Slavonku Bernardu Bobovečki. Žiriju je bilo teško jer svih četvero finalista bili sjajni.
No, Jessica je otišla kući s 100.000 kuna i ugovorom s Dallas recordsom.

Nagradu je već odlučila kako potrošiti.

“Sto tisuća kuna ću uložiti u obrazovanje. Moj plan je bio otići u Englesku studirati elektro inženjerstvo i glazbenu tehnologiju. Sada su se planovi malo promijenili iz razloga što ostajem jedno vrijeme u Hrvatskoj. Upisat ću Music Production Academy (MPA) u Zagrebu. To će mi pomoći u stvaranju i produciranju moje glazbe jer namjeravam publici predstaviti svoje autorske pjesme.”, rekla ja za RTL.

Jessica je dodala da joj je kroz cijelo natjecanje najveća potpora bila njezina obitelj, posebno tata koji stalno vrti njezine pjesme i razgovaraju o glazbi. Naravno tu su i njezini prijatleji.

https://www.youtube.com/watch?v=-IOJcEmZ4kc

Simpatična Zadranka već zna i kakvu bi glazbu voljela pjevati.

“Ne želim žuriti s važnom odlukom i izdati prvi singl na brzinu. To će svakako biti lepršava, ljetna pjesma. Što se općenito mog stila tiče, željela bih se razvijati u nekom pop/rock, roll/indie smjeru jer sve moje pjesme koje sam do sada napisala su odraz toga, rekla je za RTL Jessica.
Vijesti.hr/Tabloid.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari