(FOTO& VIDEO) PRAVI RIJEČKI URBANI ĐIR: Večeras Impulse Trigon u Nemu, Tunelu i Životu!

Foto: Ilustracija

Riječki Impulse festival se nastavlja u subotnju večer za koju je organiziran pravi riječki izlazak – gradski đir po trigonu klubova Život, Nemo Pub i Tunel

U duhu maksime »glazba je posvuda« publici se želi ponuditi glazbu (što) više žanrova i na više gradskih lokacija simultano. Trigon je glazbeni svijet kreiran u par stotina metara koji festivalski posjetitelji mogu doživjeti šetnjom laganim korakom.

PROGRAM

◕ Dino Grgurić – Faking Jazz Together – Nemo Pub od 22 h do 02 h
◔ Ivan Šarar – Otrovna maneštra – klub Tunel od 23 h do 03 h
◕ phillipe – klub Život od 00 h do 05 h

Trigon počinje programom „Faking Jazz Together“, zamišljenim kao live interpretacijom radio emisije Art Velvet koja se svaki četvrtak, u večernjim satima, emitira na frekvenciji 104,7 (HR Radio Rijeka). Emisija, koja se bavi jazz, world, filmskom i ostalom glazbom, platforma je koju vodi Dino Grgurić, student i mladi zaljubljenik u glazbu. Za svoj nastup kaže da nam je pripremio svašta, od Les Edits du Golema do Talking Heads-a, a kako sve to zvuči možete poslušati u Nemo Pubu od 22 do 2 sata. Također, u nadi da će radijski program u dalekoj budućnosti ponovno zaživjeti, live stream će biti moguće slušati na valovima Radio Rijeke.

Impulse Trigon

Poslije uvoda u Nemu, zainteresirani mogu u Tunel gdje će od 23 sata Ivan Šarar nastupiti s „Otrovnom maneštrom“ koja predstavlja „muzička sjećanja s dna zamrzivača. Kuhanje pomoću ostataka sumnjivog porijekla, bez recepata, bez pravila. Od teenage angsta preko produžene adolescencije do neuspješnog odrastanja. Tko dođe kajat će se, tko ne dođe: isto će se kajati!“.

phillipe (CFSN)

U klubu Život od ponoći do ranoga jutra nastupa phillipe, jedan od osnivača CFSN-a, organizator Illectricity Festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizator FRüHSTüCK i phillitchevanje klupskih večeri, te koordinator i promotor glazbenog programa Festivala tolerancije (JFF).

Sate ponekad provodi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su kratki. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Istanbula, preko Balkana do Budimpešte, Beča, Praga sve do Wroclawa u dalekoj Poljskoj. Čest je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe. Po službenoj dužnosti posjetio je: najstariji dnb festival u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz u Bugarskoj, Exit Festival, Share Festival, MAD Festival, Elevate Festival, Republika Festival u Rijeci, Hartera, Echo, Soundwave Croatia, Dimensions i Outlook u Puli, Unknown u Rovinju, Hideout, Terraneo, The Garden Festival, Špancirfest, te mnoge druge.

Ulaz je slobodan cijelu večer u Nemu i Tunelu, a od ponoć se ulaz u klub Život naplaćuje s 20,00 kn. U svim su klubovima večeras organizirane i promotivne cijene pića.

Impulse festival treću godinu za redom organiziraju Distune Promotion i Studentski kulturni centar (SKC) Sveučilišta u Rijeci uz potporu Grada Rijeke – Odjela za kulturu, Sveučilišta u Rijeci i HDS ZAMP-a.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views