KRUNA SVIH DOSADAŠNJIH USPJEHA: Prvi veliki solistički koncert Mije Negovetić 16. rujna u Zagrebu

Prvi puta u povijesti, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održati će se solistički koncert jedne djevojčice, i to s orkestrom

13-godišnja Mia Negovetić u protekle je dvije godine prošla put od pjevanja u sobi i dnevnom boravku do nastupa u legendarnom holivudskom CBS-ovom studiju, a na poziv čuvene voditeljice Ellen Degeneres.

Bio je to nastup najvećih dječjih talenata na svijetu, a Mia je oduševila brojnu američku publiku, producente te je uslijedio poziv za ponovni nastup u Americi. Njezin nastup u potpunosti je oduševio i voditelja, slavnog američkog komičara Stevea Harveya, koji je njen nastup izdvojio kao jedan od najupečatljivijih.

Na tom dvogodišnjem putu nastupila je i na četiri pjevačka natjecanja te je odnijela pobjedu na svima, uključujući RTL-ove “Zvjezdice” 2015.

Nastupom na Mimohodu povodom Dana pobjede 2015., gdje je izvela himnu Republike Hrvatske, skrenula je na sebe pažnju cjelokupne hrvatske javnosti.
Njeni nastupi objavljeni na Youtubeu imaju već desetak milijuna pregleda.

Dobitnica je i večernjakove “Ruže” za novo lice godine 2015.

U međuvremenu je imala niz značajnih nastupa. Bila je gošća Vanne na slavljeničkom koncertu u Lisinskom i dodjeli nagrada Sportskih novosti najboljim hrvatskim sportašima.

Na Retropatiji je pjevala zajedno s Jacquesom Houdekom, Markom Toljom i Damirom Kedžom, a s Ivanom Husar nastupila je na otvorenju Ledenog parka u Zagrebu.

Na božićnom gala koncertu u Bjelovaru, uz nastup s Tonijem Cetinskim, bila je i voditeljica programa. Izuzetan je bio i prijem publike na “Božiću u Ciboni”.

Poseban je bio i koncert prigodom otvaranja “Opatijskog ljeta” koji je održala s gostima: Ninom Kraljić, Markom Toljom i Damirom Kedžom na prepunoj ljetnoj pozornici.

Nema dvojbi, prvi veliki solistički koncert u legendarnom Lisinskom bit će kruna svih dosadašnjih uspjeha mlade Riječanke, ali i veličanstveni poticaj i uzlet u čarobnu glazbenu budućnost koja Miu Negovetić još očekuje.

Ulaznice se po cijeni od 90, 120 i 150 kuna mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online www.lisinski.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari