PROGNOZE

Imamo novog favorita Eurosonga, čim se doznalo da dolazi! Objavljeno i kako stoji Let 3

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Švedska je zauzela prvo mjesto na kadionicama za osvajanje Eurosonga otkako se doznalo da bi ih ponovno mogla predstavljati Loreen, koja je 2012. pobijedila na natjecanju s pjesmom “Euphoria”

Švedska pjevačica Loreen na Melodifestivalen, švedskom izboru za pjesmu Eurovizije otpjevat će pjesmu “Tattoo”. Favorit je za pobjedu na Eurosongu, a prestigla je i Ukrajinu i sada je na prvom mjestu na kladionicama. Inače, Loreen je 2012. godine osvojila Eurosong s pjesmom “Euphoria”.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli LOREEN (@loreenofficial)

Najveće šanse daju joj obožavatelji Eurosoga, koji zadnjih dana ne prestaju dijeliti svoje uzbuđenje zbog njezina mogućeg povratka na natjecanje, a snimke njezina nastupa s Melodifestivalenu preplavile su društvene mreže.

“Švedska ima samo jednu opciju za ovogodišnji Eurosong, a to je Loreen”, “Ako ne pošaljemo Loreen, mi smo idioti, “Loreen mora pobijediti”, samo su neki od brojnih komentara na njezin nastup na Twitteru.

Kako na kladionicama stoji Let 3?

Hrvatski predstavnici Let 3 s pjesmom “Mama ŠČ” su trenutno 14. mjestu. Iza nas je Srbija na 18. mjestu dok je Slovenija na 26. mjestu, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari