JOŠ TRI TJEDNA: Iako jako dobro kotira na kladionicama, Nina sumnja u pobjedu na Eurosongu

Jacques i Nina, mentor i učenica, održat će zajednički koncert i unaprijed se raduju tom izvanserijskom iskustvu. Nina se raduje i nastupu na Eurosongu, iako iskreno sumnja u dobar plasman, a o pobjedi ni ne razmišlja

Uspješan koncert u Lisinskom sasvim je sigurno bila jedna od želja Jacquesa Houdeka kada je puhao svjećice za 35. rođendan. Očito ih je ugasio u jednom dahu, jer želja mu se ostvaruje.

“Ja kad odradim koncert, ja sam prazan, ali sam najnapunjeniji ikada, to je ta izmjena energija čemu se ja uvijek nadam i to se nadam da bi se moglo dogoditi 27. u Lisinskom”, rekao je Jacques.

Na pozornici će mu se pridružiti i Nina Kraljić. Nedugo nakon koncerta, sa svojim ‘Lighthousom’ Nina će nas predstavljati na Eurosongu, pa će joj nastup sa Jacquesom biti dobra generalna proba i pravi vjetar u leđa. Do sada se susretala s vjetrom koji joj je puhao u prsa i usporavao je. Borba s osudama zbog pjesme nije legla ni njezinom mentoru.

“Samo mi je žao da se nepotrebno okomljavamo kao društvo na nekoga tko nedvojbeno vrijedi. Ako ona nije dobar primjer mladima, onda ne znam tko je, znači, ajmo to podržati”, poručio je Jacques.

Nina je bila na meti kritičara jer je kupila pjesmu od stranih autora. Ta ‘strana’ pjesma visoko ju je pozicionirala na Eurosongovim kladionicama i raznim ljestvicama. Nedavni nastup u Amsterdamu potvrdio joj je dobar status.

“Naš nastup, odnosno hrvatski nastup, pogledan je najviše puta. Njihov doček je fenomenalan, ekipa je sjajna”, rekla je Nina.

Jedini loši komentari o pjesmi dolaze baš iz Lijepe naše što bi slomilo i neke mnogo starije i iskusnije izvođačice.

“Mislim da dobro kanalizira stres, da dobro kanalizira napade, puno iskusnije razmišlja nego neka prosječna 24-ogodišnja djevojka, a tako i pjeva”, smatra Jacques.

“Nije to lako nositi, ali generalno mislim da nitko ne bi mijenjao ono što je, tako ni ja, iako zna biti malo zeznuto”, izjavila je Nina.

Ninin cilj je ući u finale, što već sedam godina Hrvatskoj nije uspjelo. Međutim, bez obzira na visoke prognoze na kladionicama, u pobjedu ne vjeruje.

“Čak i da je pjesma najbolja i da se ja prezentiram najbolje, što je isto zapravo malo nemoguće, jer je ova godina je najjača po izvođačima”, rekla je Nina.

Pesimistična ili samo brutalno realna, Nina je prije svega umjetnica. I to vrhunska, ponekad je i to dovoljno za vrh!
Edita Misirić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari