KAD OBOŽAVATELJI POSTANU „SCARY“: Rozgu opsjedao poštar, Urbanu prijetila „stalkerica“

Mnoge su poznate osobe često na meti poludjelih obožavatelja. Žrtve su najčešće žene, koje sa svojim uhodama imaju i vrlo neugodna iskustva. Priznanje Snježane Mehun, da je već mjesecima preko telefona maltretira anonimni muškarac, podsjetilo nas je na neke stare strahove naših estradnjaka, ali probudilo i nove

Obožavatelji, zaluđeni pojavom pojavom svojih miljenika i miljenica, ponekad prijeđu granice dobrog ukusa te od obožavanja preko ekrana, prijeđu na konkretnija djela.

Tako je Damir Urban priznao kako je jedna njegova stalkerica prijetila njemu dragim osobama da se udalje od njega.

Mnogi su se poznati barem jednom našli na ‘meti’ poludjelog obožavatelja. Zadnji takav primjer je onaj Snježane Mehun koju danima pozivima na kućni telefon opsjeda nepoznati muškarac.

“Ovo je scary situacija, iako ja nisam plašljiva osoba”, kazala je Mehun za RTL.

I Tatjana Jurić susrela se s neugodnim fanom. Prema njezinim je fotografijama s interneta, slikao portrete svoje miljenice. Vjerojatno je dio njih i okačio na svoj zid, ali ostalo ih je dovoljno da ih pokloni voditeljici.

“Gospodin je možda malo prešao tu granicu. Dočekao me, ja sam ga pozdravila, malo sam popričala s njim i zahvalila sam mu se”, prepričala je Jurić.

Jelenu Rozgu mjesecima je opsjedao poštar, a Pamelu Ramljak je anonimni dahtač telefonski opsjedao prije nekoliko godina.

Naša najveća zvijezda Severina posljednjih godina nikamo ne ide bez pratnje. Tko zna kakvih se sve ona čudnih poruka, poziva i prijetnji nagledala i naslušala. Javno je progovorila tek o onoj kada ju je 1993. godino pokušao oteti lokalni moćnik.

“Mislim da se ne treba na to uopće obazirati”, komentirala je Severina.

Slično misli i Lana Jurčević.

“Trudim se ostat hladne glave i malo više pazit jer kad se baviš javnim poslom onda neminovno privlačiš neke možda malo teže slučajeve”, rekla je Jurčević.

Teži slučaj je glumice Mije Begović kojoj je nepoznata osoba slala fotografije njezine kćeri Maje Lene s montiranom metom na čelu. Nimalo ugodno, nimalo benigno. Cijena slave nekad je prevelika.

Ružica Đukić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari