“KAROLINA” 8. OŽUJKA: Nakon lude Milde Revival večeri stiže The Greatest Hits – Ladies Night!

Povodom Dana žena u Karolina baru odlučili su posebno za djevojke, dame i gospođe organizirati još jednu ludu i nezaboravnu noć u sklopu The Greatest Hits programa

“Nakon nezaboravnog Milde Revival eventa koji je nadmašio sva očekivanja i pokazao da u našem dragom gradu koji teče ima jako puno ljudi koji vole dobru staru muziku i hitove iz 70ih i 80ih, u petak 8. ožujka u Caffe bar – Night bar Karolini očekuje vas svojevrsna repriza”, poručuju iz Karolina bara i dodaju: “Party je ovo i za sve one koji nisu bili na prošlom eventu, koji su nestrpljivi dočekati idući Milde Revival i za sve one koji su jednostavno fanovi dobre stare mjuze!”.

Kako je DJ Zdravko Zdrave Milinović već nebrojeno puta dokazao znanje i umijeće da dobro raspleše sve generacije, u Karolini se drže one stare da “ono što valja ne treba mijenjati” – biti će tu za posjetitelje i ovog puta! Također, posjetitelji mogu očekivati i gošće i goste iz FIRST Entertainment teama koji će dodatno užariti atmosferu svojim plesnim pokretima!

Organizator događaja je organizacija Party Booster koja od sada djeluje pod novim nazivom PBS Events.

Riječanke, okupite ekipu i u petak, 8. ožujka pravac Caffe bar – Night bar Karolina!

Info & rezervacije: 091 490 4042

Vijesti pratite i na Facebook stranici događaja OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari