Riječki Putokazi svoj 35. rođendan obilježili novim singlom “Kishica”

Nepredvidivi, baš kao i svaka proljetna riječka kiša, Putokazi stvaraju novi album i za svoj 35. rođendan, 22. veljače daruju prvi radio singl „Kishica“

Melankolična i lepršava, rasplesana i nestalna, „Kishica“nas uvodi u svijet zaigranog,  iščekivanja i (raz)otkrivanja. Naravno, razmišljamo li pritom o svojim mokrim cipelama ili kaputiću,  šminki i frizuri, sasvim sigurno propustit ćemo njenu čaroliju.

„Kishicu“ možete poslušati i na Facebook stranici PUTOKAZI, a u svojoj prepoznatljivoj djevojačkoj energiji donose ju izvođačice desete pjevačke generacije Putokaza, čineći je inspirativnim uvodom u novi album, autorice glazbe i tekstova Mirande Đaković, koji progovara o životnom plesu i smrti svakoga od nas.

A „Kishica“ nam stiže na tridesetpeti rođendan Putokaza! Priča je to o bogatstvu, onom satkanom od najfinijih čestica mnogobrojnih pjevačkih osobnosti zaljubljenih u glazbu koje su se posvećeno predale maloj, velikoj glazbeno-životnoj školi Putokaza. Priča je to o jednom od izloga kulturnog identiteta grada Rijeke i zavičaja iz kojeg Putokazi potječu.

Zanimljivost ovog albuma u nastajanju jest i sudjelovanje glazbenika, multiinstrumentalista i novog suradnika, jazzista Zorana Majstorovića, koji u projetku svira mnoštvo instrumenata i supotpisuje aranžmane u produkciji s već dobro znanim suradnikom Putokaza, Iztokom Turkom.

„Kishica“ obećava sasvim novi zvuk Putokaza. Prepustite joj se!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari