KASTAFSKO KULTURNO LETO Fantastična Sara Renar u utorak na Vidikovcu otvara program Ritma dvorišta

Podsjetimo, koncept programa uključuje izmiještanje atraktivnih koncerata s klasičnih pozornica na one manje, intimnije i ležernije, a program će se odvijati na 5 lokacija

Prvi utorak 26. Kastafskog kulturnog leta donosi i prvo izdanje ovogodišnjeg programa Ritam dvorišta. Nagrađivana i višestruko talentirana kantautorica Sara Renar otvara program u utorak, 4. srpnja u 20 sati na Vidikovcu.

Od 19:30 kreativni atelje ArtMašina vodit će radionicu izrade zastavica za sve uzraste. Ulaz na program Ritam dvorišta, kao i sudjelovanje u radionicama, slobodno je za sve.

Podsjetimo, koncept programa uključuje izmiještanje atraktivnih koncerata s klasičnih pozornica na one manje, intimnije i ležernije. Kao i prošle godine, program će se odvijati na 5 različitih lokacija, prekrasnih kastavskih dvorišta gdje će publika ponovno imati priliku uživati u dobrom društvu, vrhunskoj glazbi i prijateljskoj atmosferi festivala iz susjedstva.

Sara Renar je nagrađivana zagrebačka kantautorica koja iza sebe ima tri studijska albuma. Kao diplomirana arhitektica napustila je uredski posao i posvetila se u potpunosti glazbi. Njezin se glazbeni stil može opisati kao eksperimentalni/indie/pop izričaj u kombinaciji sa suptilnim melodijama te elektroničkim i teatralnim elementima.

Osvojila je mnoge regionalne nagrade za glazbu, uključujući one za javne izvedbe. Posljednje veliko priznanje bilo je nominacija najnovijeg, trećeg albuma Tišina za IMPALA europski album godine.

Najupečatljiviji nastup bio je na novosadskom festivalu Exit, gdje je program otvorila nastupom prije popularne grupe Manu Chao. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views