LEDENA ČAROLIJA U OPATIJI: Sarah Connor & Terminatori rasplesali publiku, u srijedu labinski Djedovi Božićnjaci sviraju sax!

Koncert „Djedovi Božićnjaci sviraju sax“ održat će se u srijedu 28. prosinca s početkom u 19 sati na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Temperaturom i vremenskim uvjetima nimalo, a raspoloženjem i ugođajem vrlo božićna nedjelja protekla je na Ledenoj čaroliji uz veliki broj klizača i drugih posjetitelja. Vrhunac dana nastupio je kada su se u 19 sati na pozornicu popeli Sarah Connor & Terminatori, akustični trio sastavljen od vokalistice Božidarke Matije Čerine – Bogice, te gitarista Mihaela Prosena i Vedrana Vučkovića.

Atraktivnim dvoipolsatnim nastupom kojim su privukli oko 250 ljudi nastavljen je serijal „živih“ programa na ovogodišnjoj Ledenoj čaroliji. Repertoar koji se sastojao od hitova iz nekoliko dekada i obuhvaćao obrade pjesama The Police, Elton Johna, Vaya con Dios, U2, The Beatlesa, Johnnyja Casha, Adele i mnogih drugih još jednom se pokazao pogotkom za opuštenu publiku koja posjećuje opatijsko klizalište. Vrlo uspješna interakcija i komunikacija koju je Bogica uspostavila s publikom dobra je najava za koncert kojeg će, doduše s izmijenjenom instrumentalnom pratnjom, upravo ona na istom mjestu održati u sklopu dočeka Nove godine.

sarah2

Program Ledene čarolije, uz svakodnevno klizanje na ledu, nastavlja se u srijedu 28. prosinca kada će s početkom u 19 sati koncert održati labinski kvartet saksofona, inače članovi Orkestra grada Labina.

djedovi-saksofon

Ulaz na sve programe je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari