MIA OSVAJA SVIJET, ALI…: ‘Ima onih koji se prave dobri kad su sa mnom, a iza leđa me ogovaraju…’

Mia Negovetić otkrila je kako se osjećala nakon nastupa u američkom showu ‘Little Big Shots’, kojim je nedavno osvojila Amerikance

Pobjednica prve sezone RTL-ovih ‘Zvjezdica’, 13-godišnja Mia Negovetić, već dvije godine oduševljala Hrvatsku svojim talentom, a nedavno je osvojila i Ameriku nastupom u showu ‘Little Big Shots’ o čemu smo pisali OVDJE.

Brojne pohvale stigle su joj sa svih strana, a Mia je, između ostalih, oduševila ljude iz američkog ‘The Voicea’ te repera Lil Waynea (OVDJE)

No, osim pjevanjem, 13-godišnja Riječanka osvaja i svojom nevjerojatnom skromnošću i simpatičnošću. Mijinih pet minuta slave traje već dvije godine, a ona se doista nije promijenila iako se život njene obitelji malo promijenio jer su morali izaći iz anonimnosti.

“Meni je pjevanje ono što želim, a ne ono što moram. Za pjevanje uvijek imam motivaciju, ali kad bih imala puno nastupa i odazivala se na sve, a posljednjih mjeseci baš svaki dan dobivamo po nekoliko poziva za različite događaje i priredbe, osjećala bih se stisnuto i ne bi mi bilo zanimljivo. Bojim se, nešto što toliko voliš, postalo bi naporan posao”, ispričala je Mia za Večernji list.

“Kad sam završila nastup u američkom showu, pogledala sam ljude u publici, izraze na njihovim licima i potekle su mi suze. Pomislila sam: ‘Ej, Mia, imaš 13 godina, a vidi gdje si, što si postigla.’ Nikada to neću zaboraviti, kao što ću uvijek pamtiti prvi Dječji mikrofon, Zvjezdice i Večernjakovu ružu. Ali tko zna kamo će me život odnijeti, ne zanosim se i nisam zbog toga postala umišljena”, rekla je mlada Riječanka i otkrila da postoji i ona druga, lošija strana nagle popularnosti.

“Bilo je ljubomore. Neki koji se prave dobri kad su sa mnom iza leđa me ogovaraju. Uvijek to doznam, ptičica mi kaže, ali mene to ne dira. Ne bi mi smetalo da mi kažu u lice, ali nemaju hrabrosti”, priznaje Mia u razgovoru za Večernji list.
Vijesti.hr
Foto: ‘Little Big Shots / YouTube.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari