KONCERT U POGONU: Raspoloženom Quasarru izrazi ljubavi, Josipi Lisac ovacije riječke publike!

Riječka art-rock atrakcija Quasarr posljednjih mjeseci koncertno predstavlja novi album “Sjene”, a na pozornici riječkog Pogona kulture pridružila im se i legenda hrvatske estrade Josipa Lisac

Već od prvih taktova na početku koncerta u riječkom Pogonu kulture Quasarr je znao što riječka publika od njih očekuje, a to je njihov poseban audiovizualni izričaj koji grupa njeguje i promovira od samog početka karijere.

Nakon serije dobrih nastupa, ponajprije u Zagrebu, na red je došao i domaći teren – po pravilu uvijek najteži i najzahtjevniji za dokazivanje. No, bend je pokazao kako ima dosta utakmica u nogama: koncertna set lista vrvjela je energičnim uspješnicama, ponajviše s dva prethodna albuma. Našle su se na set-listi „Propaganda“, „Arpeggio“, „Ti“ „Ono što te čini drukčijom“, „Groove“.

Novi album koji su koncertno promovirali naišao je na vrlo dobar odjek kod publike. Posebno upečatljive su pjesme „Pričaj mi“, „Ljubav“, naslovna „Sjene“ te  „Prije tebe“.

Odlično usvirani bend pred solidno ispunjenim Pogonom kulture u više od sat i pol svirke napravio je presjek svoje dosadašnje uspješne karijere, no vrhunac koncerta svakako je bio dolazak na pozornicu glazbene dive Josipe Lisac.

Na opće oduševljenje prisutnih, odlično raspoložena Josipa je zajedno s pjevačem Borisom Štokom otpjevala uspješni radijski hit „Ljubav“ te ujedno objasnila zašto voli Rijeku i Quasarr. Publika i bend u backstage su je ispratili gromoglasnim pljeskom!

Nakon ovako uvjerljivog nastupa, ne preostaje nam ništa drugo do poželjeti da sljedeći njihov nastup u Rijeci ne čekamo predugo. Riječka publika voli Quasarr i nestrpljivo iščekuje njihove nove live-nastupe!

IMG_0698 IMG_0696 IMG_0689 IMG_0686 IMG_0674 IMG_0670 IMG_0666 IMG_0664 IMG_0649

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari