NA VEŽICI SVE BOLJE I BOLJE: U četvrtak Quasarr, u subotu interaktivna stand up komedija

Quasarr su nedavno napunili Pogon Kulture uz gošću Josipu Lisac, a prošli tjedan su nastupili na Zg Calling koncertu uz globalnu zvijezdu Johna Newmana!

Manifestacija Vežičke ljetne noći koja se pod nazivom Riječka zvečka vol. 2 održava od lipnja do kraja kolovoza nastavlja se u četvrtak 7. srpnja i subotu 9. srpnja jako zanimljivim programom: u četvrtak 7. srpnja sa svojim prepoznatljivo-raskošni m elektro pop zvukom  stiže riječka grupa Quasarr, a u subotu 9. srpnja poznati hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Edo Vujić s ” interaktivnom stand up komedijom Vic naš svagdašnji”.

Quasarr su nastali 2000. godine, a do sada su objavili tri albuma. Debitantski uradak “Quasarr” objavljen je 2007. godine i s njega je skinut sjajan singl “Ti”. Album je dobio nominaciju za Porina za najbolji album alternativne glazbe. 2010. godina donosi hvaljeno izdanje „Propaganda“, a najnoviji studijski uradak “Sjene” objavljen je krajem prošle godine.

Do sada je aktualan album najavljen singlovima “Sjene”, “Prije tebe” i “Ljubav” u kojem su ugostili Josipu Lisac, te najnovijim “Indigo”.

Pjesma “Ljubav” donijela im je i prvog Porina u kategoriji najbolje vokalne suradnje s Josipom Lisac što je svojevrstan ustupak jer članovi benda nisu skloni duetima, a Josipa je jedina pjevačica čiji izričaj na sceni ne odudara od Quasarrovih načela. Na novom albumu Quasarrovci su ostali vjerni svom prepoznatljivom electro pop zvuku, ali uz produkcijsku raskošnost album “Sjene” ipak odiše nešto svježijim i plesnijim ritmom.

U subotu 9. srpnja u park Riječke zvečke dolazi poznati hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Edo Vujić, s predstavom “Vic naš svagdašnji” – interaktivnom stand up komedijom.

„Vic naš svagdašnji“ je interaktivna stand up komedija, talk show, humoreska… koja na duhovit način prikazuje svakodnevne životne probleme i ljudske borbe. Predstavu igra poznati hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Edo Vujić, autor i istoimene hit knjige.
Naravno ulaz slobodan!

RIJEČKA ZVEČKA

Mjesto održavanja: park na križanju Kvaternikove i ulice Martina Kontuša (park preko puta crkve na Donjoj Vežici, ispod Caffe bara East River).
Ova dobra kvartovska priča koja je ustvari prerasla u veliko riječko ljetno događanje, ovog ljeta imat će bogat program tijekom lipnja, srpnja i kolovoza.
Udarni programski dan je četvrtak koji je rezerviran za live nastupe renomiranih izvođača a subota za ostale programe.

Za srpanj Zvečka najavljuje:

07. srpnja, četvrtak – Quassar + Mlat
09. srpnja, subota – Edo Vujić, “Vic naš svagdašnji” i East River band
14. srpnja, četvrtak – Blagdan band
16. srpnja, subota – 50 nijansi zelene, Ri Teatar
21. srpnja, četvrtak – E.N.I. + DJ Nina (support)
23. srpnja, subota – Kvizalište i East River band
28. srpnja, četvrtak – Detour
30. srpnja, subota – Humanitarna modna revija i East River band

Ulaz na sve programe Riječke zvečke je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari