POSLUŠAJTE NOVI SINGL LETA 3: „Zlato“ je tu, a uskoro će i „Angela…“!

Ploču su već najavili singlovi “Divljakuša”, “Prdni majko” i “Gladni”, a premijerno su je dva puta odsvirali na prošlogodišnjem velikom koncertu u Laubi, kada su otkrili i spomenik posvećen njemačkoj kancelarki

Iza naziva “Zlato” krije se novi singl Leta 3 koji najavljuje skorašnji izlazak albuma “Angela Merkel sere”.

Ploču su već najavili singlovi “Divljakuša”, “Prdni majko” i “Gladni”, a premijerno su je dva puta odsvirali na prošlogodišnjem velikom koncertu u Laubi, kada su otkrili i spomenik posvećen njemačkoj kancelarki.

Inače, ovi “spaljeni” riječki rokeri 12. će veljače u Domu sportova održati koncert “Antivalentinovo” na kojem ćete moći kupiti i spomenuti album, i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i izdanje “Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky”.

U subotu, 16. siječnja na programu je Antivalentinovo warm up event u Jiggy Baru, s početkom u 21 sat, gdje će okupljene zagrijavati riječka supergrupa Blagdan Band i Mrle kuhar sa svojim specijalitetom – meksičkim grahom u crnom pivu.

Besplatnu porciju dobiva samo prvih stotinu posjetitelja!

Vedran Harča

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari