Poslušajte online koncert riječkih stonera

FOTO: UMA/Facebook

Uma će u kontroliranim uvjetima, odsvirati stvari s iščekivanog novog albuma, ali i pokoji stari hit, a uz to ekipa Radija Rože će ih intervjuirati

„U ovo vrijeme kada su svi koncerti otkazani, a teška vremena za scenu su već prešla obzor, odlučili smo vam uljepšati ostanak doma i održati kulturu živom.  Tu nam u priču uskače naša emisija „Živo uživo“ gdje smo pozvali Umu da odradi on-line koncert putem Radio Rože u Studiju Palach“, poručuje ekipa Radija Rože.

Online koncert održat će se u subotu, 28. ožujka, u 21 sat na Radio Roži.

„Na vama je da ostanete doma, kliknete na link, otvorite pivu i otputujte uz maštoviti svijet riječkih stonera!“, poručuje Radio Roža.

Radio Roža je program koji se provodi u sklopu projekta „Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci“. Nositelj projekta je Udruga Drugo more, a partneri na projektu su Grad Rijeka, Savez udruga Molekula, Udruga Filmaktiv, Ri Rock i Prostor plus. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija aktivnosti je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari