PJEVA ZA SRBE

Riječanka nastupila na ‘Pesmi za Evroviziju’. Martina Vrbos hejterima: ‘Majka sam srpske djece i kći hrvatske majke!’

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Pjevačica je izazvala brojne kritike nakon nastupa na Pesmi za Evroviziju, no negativni komentari je nimalo ne diraju

Hrvatska pjevačica i rođena Riječanka Martina Vrbos (39) u utorak je nastupila na Pesmi za Evroviziju s pjesmom ‘Da me voliš’. Martina je oduševila publiku odličnim scenskim nastupom i atraktivnim izgledom. Zablistala je u poluprozirnoj čipkastoj crnoj dugoj haljini dizajnera Juraja Zigmana (39).

Korisnici društvenih mreža hvalili su njezin nastup, a ujedno se na društvenoj mreži X moglo naći i negativnih komenatara jer je Martina hrvatska pjevačica koja se natječe za predstavljanje Srbije na Eurosongu.

Pjevačica se sada oglasila i poručila kako je ne diraju tuđi komentari.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

“Mi smo jedan identičan narod i što god da radimo mi se veselimo uz muziku. Kao Ibrahimović što usred Milana pjeva ‘Jutro je’. Nema tog lošeg komentara koji će me prodrmati. Ja sam Martina Vrbos koja je rodila dvoje srpske djece i kći sam hrvatske majke”, otkrila je Martina za Kurir.

Pogledajte njezin nastup:

Podsjetimo, korisnici društvenih mreža kritizirali su pjevačicu nakon nastupa na Pesmi za Evrovoziju. “Od kuda Martina Vrbos na natjecanju? Nije li na hrvatska pjevačica?”, “Ona je jedina osoba koja večeras ne zaslužuje prolazak u finale”, “Treba joj zabraniti ulazak u Srbiju”, pisali su korisnici X-a.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Pjevačica već dugo živi u Srbiji gdje se udala za Beograđanina Bogoljuba Vidakovića. Zajedno imaju sina Kostu i kći Milu, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari