EPICENTAR ELEKTRONIČKE GLAZBE

Subota je dan za Crkvu: Riječka publika plesat će kako sviraju DJ-ica Kali i Makarun

Predstojećeg vikenda Klub Crkva postaje epicentar elektroničke glazbe

U klubu se priprema nezaboravan provod za ljubitelje plesne elektroničke glazbe. U subotu 2. ožujka s početkom u 22 sata klub Crkva otvara svoja vrata publici koja će moći uživati u glazbi i plesu sve do 6 sati ujutro.

Press Play će tako ugostiti četvero DJ-eva koji će svojim talentom i energijom ispuniti prostoriju. Gosti večeri su zagrebačka DJ-ica Kali i suosnivač kolektiva i izdavačke kuće “Kubik” – Makarun.

Kali se u posljednjih nekoliko godina istaknula kao jedna od vodećih hrvatskih DJ-ica nove generacije. Njezini nastupi su nezaboravni, a publika je već imala priliku uživati u njezinom talentu u brojnim zagrebačkim klubovima.

Redovito se pojavljuje kao gost na događajima kao što su BSH, Future Scope i odnedavno – Violet Party. Njezin zvuk je putovao i izvan granica Zagreba, osvajajući srca publike na festivalima poput Sea Star, Sonica i Sonus.

Osim Kali i Makaruna nastupit će rezidenti BRUNS LAY i RECEP.

Ulaznice su dostupne putem linka: https://www.entrio.hr/event/press-play-crkva-club-wkali-makarun-17531

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari