RTL-ove „ZVJEZDICE“: Medea iz Rijeke i Nina iz Kostrene u polufinalu!

Nina Abramović Dimec

Sinoć je na programu RTL televizije emitirano uzbudljivo drugo četvrtfinalno natjecanje mladih pjevača u tom popularnom talent-showu, a dobra je vijest da su se obje “naše” kandidatkinje – Nina Abramović Dimec iz Kostrene i Medea Market Sindik iz Rijeke čije smo nastupe najavili OVDJE – plasirale u polufinale koje je na programu RTL televizije sljedeće subote.

U drugoj četvrtfinalnoj emisiji nastupilo je dvadeset zvjezdica – Lana Rubelj, Ivan Crljen, Đana Smajo, Nina Abramović Dimec, Gabriela Bonić, Lea Tušak, Lea Bičanić, Marin Bulić, Antea Kavelj, Medea Market Sindik, Lucija Ravnjak, Ida Geto, Magdalena Čajić, Lučiano Šečić, David Prigorac, Alma Malus, Paula Harasin, Ena Belani, Karlo Vulić i Lea Novak. Posljednjih desetero na žalost nije prošlo u daljnje natjecanje.

Kako će se mladi pjevači snaći u polufinalnoj večeri dječjeg glazbenog showa „Zvjezdice“, doznajte sljedeće subote u 20 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari