U SUBOTU DRUGO ČETVRTINALE „ZVJEZDICA“ Pogledajte kako pjevaju Medea Market-Sindik iz Rijeke i Nina Abramović Dimec iz Kostrene!

U subotu, 17. listopada dvadesetero mladih pjevača svojim će glasom i scenskim nastupom pokušati zadiviti žiri i skupiti dovoljno glasova za prolaz u polu završnicu dječjeg glazbenog showa „Zvjezdice“. Među njima bit će i Medea Market-Sindik iz Rijeke i Nina Abramović Dimec iz Kostrene za koje ćemo sutra zdušno navijati da se probiju u polu završnicu, i gotovo smo uvjereni da će uspjeti u tome, kada se prisjetimo i pogledamo njihovih nastupa u prethodnim emisijama.

Dvanaestogodišnja Medea Market-Sindik iz Rijeke pohađa plesnu školu za hip-hop i jazz, omiljeni glazbenici su joj Magazin, Maroon 5, Ed Sheeran, Jelena Rozga i Adele, a hobiji su joj pjevanje, sviranje, plesanje i crtanje.

Desetogodišnja Nina Abramović Dimec iz Kostrene je već nekoliko puta nastupala na glazbenim festivalima. Članica je glazbene i plesne škole i svira klavir.

U prvoj četvrtfinalnoj večeri „Zvjezdica“ vidjeli smo koliko je teško bilo žiriju odlučiti kojih desetero od dvadesetero kandidata ide dalje. Jednakih problema imat će i ove subote kada je na programu druga četvrtfinalna emisija.

Svoje pjevačko umijeće će po drugi put pred žirijem kojeg čine Vanna, Alka Vuica, Luka Nižetić, Enis Bešlagić i Zdravko Šljivac pokazati Lana Rubelj, Lucija Ravnjak, Ida Geto, Ivan Crljen, Đana Smajo, Magdalena Čajić, Lučiano Šečić, Nina Abramović Dimec, Gabriela Bonić, Lea Tušak, David Prigorac, Alma Malus, Paula Harasim, Lea Bićanić, Marin Bulić, Ena Belani, Karlo Vulić, Lea Novak, Antea Kavelj i Medea Market-Sindik.

[highlight] Dvadesetero mladih pjevača bodrite ove subote u 20 sati na RTL-u! [/highlight]

Pogledajmo tko će još pjevati u subotnjem četvrtfinalu:

Jedanaestogodišnja Magdalena Čajić iz Splita voli r’n’b i pop glazbu, sluša Big Time Rush, One Direction, Arianu Grande, Ellie Goulding, BeckyG, Severinu i Jelenu Rozgu, a hobiji su joj pjevanje i crtanje.

Desetogodišnji Lučiano Šečić iz Zagreba svira sintesajzer, a uz glazbu, bavi se nogometom.

Desetogodišnji David Prigorac iz Lasinje već ima iskustva u nastupima na školskim predstavama. Voli pop glazbu, omiljene pjevačice su mu Jelena Rozga i Cher Lloyd, a draga mu je i grupa Begini i volio bi ih upoznati. Pleše u folklornoj skupini KUD Antun Klasinc Lasinja.

Dvanaestogodišnja Alma Malus iz Zagreba svira klavir, voli pop glazbu, a najdraža joj je pjevačica Rihanna.

Devetogodišnja Paula Harasim iz Zagreba također svira klavir i već ima iskustva u javnim nastupima sa svojim zborom. Voli pop, dance i rock glazbu, a osim pjevanja voli i glumu, pa tako glumi u gradskom kazalištu.

Osmogodišnja Lana Rubelj iz Kaštel Sućurca već ima mnogo iskustva u javnim nastupima, tata je uči svirati klavijature, a hobi joj je, uz pjevanje, modeling i već je bila angažirana u nekim reklamama.

Trinaestogodišnji Ivan Crljen iz Šibenika je zaludio sve djevojčice na audiciji, svira gitaru i voli pop i rock glazbu. Osim pjevanja i sviranja, igra košarku.

Dvanaestogodišnja Đana Smajo iz Splita svira klavijature. Pohađa glazbenu školu i dio je plesne skupine u Splitu, te uči engleski i francuski.

Dvanaestogodišnja Lucija Ravnjak iz Zagreba svira violinu, voli pop glazbu a najdraži bend joj je Black Eyed Peas. Uz pjevanje i sviranje, hobiji su joj slikanje i gluma.

Dvanaestogodišnja Gabriela Bonić iz Splita svira piano i gitaru, sluša jazz, pop i blues, a omiljeni glazbenici su joj Toše Proeski, Sam Smith, Ed Sheeran, Nina Badrić, Beyonce i Amy Winehouse.

Dvanaestogodišnja Lea Tušak iz Tuhelja svira klarinet, a uz to je mažoretkinja, članica DVD-a i lokalnog KUD-a. Voli rock glazbu i sluša bendove Pravila Igre, One Direction i Vatra.

Jedanaestogodišnja Ida Geto iz Koprivnice svira klavir, a hobiji su joj plesanje, sviranje blok flaute, pisanje poema, rolanje i crtanje.

Devetogodišnja Lea Bićanić iz Zagreba svira gitaru i već ima iskustva u nastupima. Sluša pop glazbu, a najdraži izvođači su joj Taylor Swift i Katy Perry.

Desetogodišnji Marin Bulić iz Višnjevca također svira gitaru, a voli razne glazbene žanrove. Sluša Il Divo, Davida Guettu, Don Omara i Alexandru Burke. Također igra nogomet i to za lokalni klub, a bavi se i glumom.

Petnaestogodišnja Antea Kavelj iz Imotskog svira klavir, voli pop glazbu, a osim pjevanja, voli i pisati pjesme.

Dvanaestogodišnja Ena Belani iz Križevaca, osim što pjeva, igra odbojku i pleše. Također uči talijanski, engleski i japanski jezik.

Karlo Vulić ima četrnaest godina i dolazi iz Našica. Omiljen je među djevojkama u svojoj školi koje mu često šalju ljubavne poruke. Voli country glazbu i igra rukomet u lokalnom klubu. Također voli igrati stolni tenis i kompjuterske igrice.

Dvanaestogodišnja Lea Novak iz Čakovca voli pjevati i crtati. Opisala bi se kao zabavna i kreativna osoba. Njeni prijatelji bi rekli da se zabavno s njom družiti, te da je slatka i brižna. Voli crtati portrete pjevača. Kad odraste htjela bi biti pjevačica, a prijatelji joj govore da liči glumici Dakoti Fanning.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari