U Palachu u srijedu nastupaju američki bend Magic Shoppe i riječki bend Fanaa

FOTO: Facebook

Ove srijede u Palachu će se održati koncert dva zanimljiva benda

U organizaciji Distune Promotiona u srijedu, 12. veljače, u Palachu će nastupiti američki bend Magic Shoppe te riječki bend Fanaa.

Bend Magic Shoppe kompaktan je spoj shoegazea i mračne i teške psihodelije. Diskografski su vrlo aktivni. U proteklih osam godina iza sebe imaju tri albuma i četiri EP-a, a u Rijeku dolaze predstaviti svoj novi, peti po redu album “Circles”, izdan prošlog mjeseca od strane Little Cloud Records.

Mladi i perspektivni riječki bend Fanaa pojačava bostonski Magic Shoppe. Iza sebe imaju album prvijenac “Fonomatik” kojeg su lani predstavili ne samo riječkoj publici nego i šire. Upravo im je nastup na Čuješ?! Festivalu u KSETu donio nagradu snimanje novog singla u studiju. Trenutno stvaraju novi EP kojeg će i predstaviti na koncertu. Za sebe kažu da sviraju indie / psihodelik rock. Na vama je da se u to i sami uvjerite.

Program se provodi uz financijsku podršku Zaklade “Kultura nova”. Ulaznice se mogu nabaviti u Dallas Music Shopu ili putem Entrija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari